Σάββατο 24 Γενάρη 2004
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 37
ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ
ΒΟΛΕΪ
Σαλονικιώτικο ντέρμπι

Στη Θεσσαλονίκη συγκεντρώνονται αυτήν τη βδομάδα τα βλέμματα της Α1 Bόλεϊ. Στην Πυλαία, ο ΠΑΟΚ φιλοξενεί τον δεύτερο Ηρακλή, σε ένα παιχνίδι που πάντως φαίνεται να ενδιαφέρει μόνο τους γηπεδούχους. Ο «δικέφαλος του Βορρά» κυνηγάει τον Παναθηναϊκό, που κατέχει την τρίτη θέση του βαθμολογικού πίνακα και με ενδεχόμενη νίκη θα διατηρηθεί σε απόσταση αναπνοής από τους «πράσινους». Στον αντίποδα ο «Γηραιός», έχοντας εξασφαλισμένη πλέον τη δεύτερη θέση της κανονικής περιόδου περιμένει αυτοκτονία του Ολυμπιακού, για να αναρριχηθεί στην κορυφή. Πάντως, σε τέτοια παιχνίδια ιδιαίτερο ρόλο παίζει και το γόητρο, καθώς πρόκειται για τοπικό ντέρμπι με τον ηττημένο να φεύγει με σκυμμένο το κεφάλι.

Ενδιαφέρον αναμένεται να είναι και το παιχνίδι ανάμεσα στη Νίκαια και τον Παναθηναϊκό στο κλειστό «Καραμπίνη». Εύκολο έργο αναμένεται να έχει ο Ολυμπιακός στη Γλυφάδα απέναντι στην Ορεστιάδα, ενώ οι φετινές εκπλήξεις του πρωταθλήματος Εθνικός Αλεξανδρούπολης και Παγκράτι κοντράρονται στον Εβρο για ένα καλύτερο πλασάρισμα στην πρώτη εξάδα.

Συνοπτικά το σημερινό πρόγραμμα της 18ης αγωνιστικής:

18.00 Αρης - ΑΕΚ 19:00 Εθνικός Αλεξανδρούπολης - Παγκράτι 18:30 ΑΕ Νίκαια - ΠΑΟ 17:00 Ολυμπιακός - Ορεστιάδα 19:00 ΕΑ Πατρών - Ρέθυμνο. Αύριο: 19.00 ΠΑΟΚ - Ηρακλής


Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ