Παρασκευή 6 Φλεβάρη 2004
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 30
Επιλογές
Μουσικές «διαδρομές»

Μ. Λιδάκης - Δ. Μπάσης
Μ. Λιδάκης - Δ. Μπάσης
«Αποφασίζουμε οριστικά» για δυο ακόμα βραδιές (μέχρι αύριο), στο «Συρμό» (Κολωνού και Οδυσσέως 14, Μεταξουργείο, τηλ. 210 5203661), όπου ο Στέλιος Βαμβακάρης με την Εβελίνα Αγγέλου παρουσιάζει τραγούδια του, που αναδεικνύουν τις κοινές ρίζες του ρεμπέτικου και του μπλουζ, αριστουργήματα του Μάρκου και τραγούδια των Χατζιδάκι, Θεοδωράκη, Τσιτσάνη κ.ά.

  • Οι Μανώλης Λιδάκης και Δημήτρης Μπάσης ξεκινούν σήμερα τις εμφανίσεις τους στο «Σινέ Κεραμεικός» (Κεραμεικού 56, 210.5222.222), με τραγούδια από δίσκους τους και άλλα αγαπημένων συνθετών. Μαζί τους οι Ελένη Φωτιάδου και Ασπασία Θεοφίλου. Παραστάσεις: Παρασκευή - Κυριακή.
  • Δυο θρυλικές γυναίκες της μαύρης αμερικανικής μουσικής, η Bessie Smith και η Billie Holiday, αναβιώνουν με όχημα τα αθάνατα τραγούδια τους, από σήμερα στο «Half Note», όπου η Joanne Bell και η Cynthia Utterbach ξεδιπλώνουν το μουσικοθεατρικό σόου «Bessie & Billie».
  • Ο Δημήτρης Ζερβουδάκης εμφανίζεται σήμερα στο «Gagarin 205» (Λιοσίων 205). Ο ερμηνευτής και τραγουδοποιός θα παρουσιάσει γνωστά κομμάτια και το νέο δίσκο του «Το μέσα μου βουνό».
  • Η Καλλιόπη Βέττα προσφέρει σήμερα και αύριο, στο «Χαμάμ» (Δημοφώντος 97, Πετράλωνα), μοναδικές ερμηνείες.
  • Η πολυφωνική «Χαονία» παρουσιάζει αύριο στις «Φωνές» (Αρτέμωνος 9, Ν. Κόσμος) τραγούδια από την Ηπειρο, την Κ. Ιταλία, και ανέκδοτα - καρπό της έρευνας των μελών της.
  • Οι «Active Member» δίνουν δύο συναυλίες, σήμερα και αύριο, στον «Αέρα» Πετρούπολης.
  • Στο «Μπαράκι του Βασίλη» (Διδότου 3), αύριο εμφανίζονται οι «Sigmatropic» με ηλεκτρονική ροκ και την Κυριακή οι «Grido» με μουσικές της Ν. Ιταλίας κ.ά.

Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ