Παρασκευή 7 Απρίλη 2000
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 31
ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ
ΠΑΟΚ
Μπάγεβιτς εφ' όλης της ύλης

Ο προπονητής του «Δικέφαλου» Ντούσαν Μπάγεβιτς
Ο προπονητής του «Δικέφαλου» Ντούσαν Μπάγεβιτς
Το παιχνίδι με τον Αρη, τα επεισόδια που έλαβαν χώρα σε αυτό, καθώς και η αναμέτρηση με τον ΟΦΗ «έκλεψαν» την παράσταση στη χτεσινή συνέντευξη Τύπου του προπονητή του ΠΑΟΚ, Ντούσαν Μπάγεβιτς.

Οσον αφορά το ντέρμπι με τον Αρη, ο τεχνικός του «Δικεφάλου» είπε: «Το πιο σημαντικό για εμάς είναι ότι κερδίσαμε τον Αρη. Είχαμε καλά διαστήματα στην απόδοσή μας, αλλά με δύο δικά μας λάθη βάλαμε τον Αρη στο παιχνίδι» και συμπλήρωσε: «Θεωρώ πάντως ότι κερδίσαμε δίκαια σε ένα τοπικό ντέρμπι, όπου παίχτηκε καλό ποδόσφαιρο».

Πέρα από το αγωνιστικό μέρος του παιχνιδιού της περασμένης Κυριακής, αυτό που δυστυχώς έκλεψε την παράσταση ήταν και τα έκτροπα που αμαύρωσαν τον αγώνα. Ετσι ο Ντούσαν Μπάγεβιτς δήλωσε προς τους φιλάθλους της ομάδας του: «Η συμβουλή μου προς τους φιλάθλους είναι ότι η τιμωρία του γηπέδου είναι ό,τι χειρότερο για την ομάδα αυτή τη στιγμή».

Τέλος για την αναμέτρηση με τον ΟΦΗ, ο τεχνικός των «ασπρόμαυρων» δήλωσε: «Πρόκειται για έναν δύσκολο αγώνα, απέναντι σε μια πολύ δυνατή ομάδα. Το ότι ο ΟΦΗ είναι δυνατός, αποδεικνύεται και από την τρίτη θέση, που έχει στο πρωτάθλημα. Το ότι ο ΟΦΗ έχει τον Γκόμεζ δε σημαίνει ότι πρέπει να προσέξουμε μόνο αυτόν. Χρειάζεται προσοχή όλη η ομάδα. Μην ξεχνάτε πάντως ότι και εμείς έχουμε στις τάξεις μας τον πρώτο σκόρερ του πρωταθλήματος».

Ο Ντούσαν Μπάγεβιτς όμως δε θέλησε να απαντήσει για τις ελλείψεις που θα έχει ο «Δικέφαλος του βορρά» για το ντέρμπι με τον ΟΦΗ (Γεωργιάδης, Φρούσσος, Κωνσταντινίδης, Νάγκμπε Αμπονσά) αλλά άφησε και αιχμές για τη διαιτησία: «Δε θέλω να μιλάω για τις ελλείψεις, δεν κερδίζω τίποτα με αυτό. Εχω παίκτες να καλύψω τα κενά και δεν ψάχνω δικαιολογίες. Οσο υπερβολικά εύκολα όμως οι παίκτες μου δέχονται τις κίτρινες κάρτες, άλλο τόσο εύκολα τις δίνουν και οι διαιτητές».


Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ