Σάββατο 14 Φλεβάρη 2004
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 25
ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ
ΕΥΡΩΛΙΓΚΑ
Φινάλε αγωνίας

Στην τελευταία αγωνιστική της Α` φάσης θα κριθεί τελικά το μέλλον των τριών εκπροσώπων μας στην Ευρωλίγκα, αφού μετά την ΑΕΚ και ο Ολυμπιακός με τον Παναθηναϊκό κράτησαν ζωντανές τις ελπίδες τους για πρόκριση στη φάση των «16» της διοργάνωσης.

Οι «ερυθρόλευκοι» επικράτησαν της Βιλερμπάν με 82-61 στον Κορυδαλλό και έκανα το πρώτο από τα δυο καθοριστικά βήματα που χρειάζονται προκειμένου να σφραγίσουν το εισιτήριο. Ετσι τώρα ο Ολυμπιακός με νίκη επί της αδιάφορης Αλμπα την τελευταία αγωνιστική στη Γερμανία προκρίνεται σίγουρα ό,τι και να συμβεί στο παιχνίδι Σλασκ - Μπενετόν. Οι Πειραιώτες περνούν και με ήττα, αρκεί να χάσει και η πολωνική ομάδα στο Βρότσλαβ. Η Μπενετόν κάθε άλλο παρά αδιάφορη θα είναι στην Πολωνία. Με νίκη μπορεί να τερματίσει πρώτη, ή καλύτερη δεύτερη των τριών ομίλων και να μπει επικεφαλής στην κλήρωση της Παρασκευής.

Την πρόκριση θα πανηγύριζε από τώρα ο Παναθηναϊκός εάν φαινόταν λίγο πιο προσεκτικός στο παιχνίδι με τη Μάλαγα στην Ισπανία όπου γνώρισε την ήττα με 83-78 ενώ σε κάποιο σημείο του παιχνιδιού βρέθηκαν να προηγούνται και 15 πόντους. Ετσι τώρα χρειάζεται νίκη επί της ΚΡΚΑ στο τελευταίο παιχνίδι όπου εκεί ουσιαστικά και τυπικά πλέον εξασφαλίζει την πρόκριση έστω και εάν αυτή έρθει με σενάρια ισοβαθμίας.


Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ