Ας αρχίσουμε. α)Διακόσια γραμμάρια γιαούρτι, τέσσερα κουτάλια της σούπας μαγιονέζα και ένα κουτάλι της σούπας κέτσαπ. Τα ανακατεύουμε καλά καλά και τα βάζουμε στο ψυγείο. β) 1/4 φέτα, δέκα ελιές - χωρίς κουκούτσι εννοείται, μια καυτερή πιπεριά και ένα ποτήρι του κρασιού λάδι. τα βάζουμε μέσα στο μίξερ, τα χτυπάμε καλά και μετά τα βάζουμε σε ένα μπολ στο ψυγείο μέχρι το βράδυ. γ) Διακόσια γραμμάρια ανθότυρο, εξήντα γραμμάρια ροκφόρ και ένα ποτήρι του κρασιού γάλα φρέσκο. Τα βάζουμε στο μίξερ, τα χτυπάμε και μετά σε ένα μπολ στο ψυγείο. Θα κόψουμε, την τελευταία στιγμή φυσικά, αγγούρι και καρότα σε λεπτές φέτες, και κουνουπίδι αν έχουμε, θα τα βάλουμε σε ένα πιάτο και με αυτά ή και με κριτσίνια θα απολαμβάνουμε τα ντιπ σιγά - σιγά μέχρι το πρωί...