Σάββατο 6 Μάρτη 2004
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 29
ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ
ΕΘΝΙΚΗ ΠΑΙΔΩΝ
Στόχος η πρόκριση

Με στόχο την πρόκριση στα τελικά του Ευρωπαϊκού Πρωταθλήματος, τη Δευτέρα ρίχνεται στη «μάχη» της προκριματικής φάσης η Εθνική Παίδων. Στον όμιλο των «γαλανόλευκων» είναι ακόμα η οικοδέσποινα Πορτογαλία, το Ισραήλ και η Ουαλία. Ο ομοσπονδιακός εκλέκτορας Κυριάκος Καραταΐδης, θεωρεί πως η ομάδα είναι έτοιμη: «Βρισκόμαστε ένα βήμα πριν την είσοδο στην τελική φάση. Στους αγώνες του ομίλου θα έχουμε πολύ δύσκολο έργο. Θα αντιμετωπίσουμε τη διοργανώτρια Πορτογαλία, μια πολύ τεχνική ομάδα, που είναι το μεγάλο φαβορί για την πρόκριση, ενώ και οι υπόλοιπες ομάδες είναι αξιόλογες. Κάναμε δυνατή προετοιμασία και όλοι οι ποδοσφαιριστές βρίσκονται σε καλή κατάσταση. Η ομάδα είναι έτοιμη για να πραγματοποιήσει τον στόχο της: Την πρόκριση στα τελικά της διοργάνωσης».

Στην αποστολή έχει συμπεριλάβει: ΤΕΡΜΑΤΟΦΥΛΑΚΕΣ: Σωτηρίου (Πανιώνιος), Παλιούρας (Μαγνησιακός). ΑΜΥΝΤΙΚΟΙ: Μπουκουβάλας (Ελπίδες Αγρινίου), Δρούλιας (Πανναυπλιακός), Μάκος (Πανιώνιος), Σουργιάς (Εργοτέλης), Παπασταθόπουλος (Αίαντας), Λαμπρόπουλος (Πατραϊκός), Τζαβέλας (Τερψιθέα). ΜΕΣΟΙ: Πλιάτσικας (Χαϊδάρι), Σιόντης (Παναθηναϊκός), Ψαρρής (Ανόβερο), Στάθης (Παναθηναϊκός). ΕΠΙΘΕΤΙΚΟΙ: Μιχαήλ (Ολυμπιακός), Μπερνιδάκης (Ολυμπιακός), Αραβίδης (Ακράτητος), Θανόπουλος (Ολυμπιακός), Ζυγούρης (Ακράτητος). Το πρόγραμμα του αντιπροσωπευτικού μας συγκροτήματος είναι: Πορτογαλία -Ελλάδα (8/3), Ελλάδα - Ισραήλ (10/3) και Ουαλία - Ελλάδα (12/3).

  • Η νικήτρια ομάδα του ομίλου παίρνει το εισιτήριο της πρόκρισης για την τελική φάση του Ευρωπαϊκού Πρωταθλήματος, που θα διεξαχθεί το Μάη στη Γαλλία.

Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ