Τετάρτη 10 Μάρτη 2004
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 13
ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ
Υπουργός... χάλυβα;

Είναι πολλά τα λεφτά. Ο λόγος για τον τουρισμό, το νέο υπουργείο και τον νέο υπουργό. Που χωρίς καμιά αμφιβολία ετοιμάζεται να εισβάλει στο χώρο με ορμή, κέφι και πολλές ιδέες για το πώς θα εξυπηρετήσει, χρηματοδοτήσει και «διευκολύνει» πολύμορφα το μεγάλο τουριστικό κεφάλαιο, σύμφωνα και με το πρόγραμμα της ΝΔ.

Αλλά πέρα από τη γενικότερη πολιτική της ΝΔ, τις συνολικές δεσμεύσεις προς το κεφάλαιο, την αντιμετώπιση του τουρισμού όχι σαν κοινωνική ανάγκη, αλλά σαν εμπόρευμα - και μάλιστα πολυτελείας - για τα «χοντρά» πορτοφόλια, υπάρχει και ο ανθρώπινος παράγοντας.

Ετσι δεν είναι λίγοι εκείνοι που περιμένουν από το Δ. Αβραμόπουλο την... προσωπική του σφραγίδα, ειδικά στον τομέα της αισθητικής αναβάθμισης του τουριστικού προϊόντος. Σ' αυτά τα πλαίσια δεν είναι λίγοι εκείνοι που ήδη θεωρούν δεδομένο ότι ο τύπος θα γεμίσει τα νησιά με όμορφα... καγκελάκια.

Κάποιοι, μάλιστα, δεν μπορούν να κρύψουν την ικανοποίησή τους για τις «παράπλευρες» συνέπειες μιας τέτοιας εικαστικής παρέμβασης. Τη, μετά από πολλά χρόνια, ενίσχυση της βιομηχανίας χάλυβα...


Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ