Τετάρτη 17 Μάρτη 2004
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 29
ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ
ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ
Παρελθόν ο Προτάσοφ

Περίπου ενάμιση χρόνο μετά την ανάληψη της τεχνικής ηγεσίας του Ολυμπιακού από τον Ολεγκ Προτάσοφ, χτες παίχτηκε η τελευταία πράξη της συνεργασίας των δυο πλευρών. Ο Ουκρανός τεχνικός αποτελεί πλέον παρελθόν για την ομάδα ενώ στη θέση του ουσιαστικά αναβαθμίζεται ο μέχρι πρότινος βοηθός του και πρώην παίκτης των «ερυθρολεύκων» Σίνισα Γκόγκιτς. Ο Προτάσοφ βρέθηκε χτες το μεσημέρι στα γραφεία της ΠΑΕ όπου και έλυσε τη συνεργασία του με τους πρωταθλητές. Λίγο αργότερα ήρθε και η επίσημη ανακοίνωση του... διαζυγίου από την ΠΑΕ. «Η ΠΑΕ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ, ανακοινώνει τη λύση της συνεργασίας της με τον Ολεγκ Προτάσοφ, τον οποίο και ευχαριστεί για την προσφορά του». Ο πρώην τεχνικός των Πειραιωτών έκλεισε τον κύκλο του στην ομάδα με ευχές για κατάκτηση του πρωταθλήματος, ωστόσο επισήμανε την πικρία του από το γεγονός ότι αφήνει μισό το έργο του. «Θέλω να ευχαριστήσω όλους τους ανθρώπους του Ολυμπιακού για την πολύ καλή συνεργασία που είχαμε. Τον πρόεδρο, τους συνεργάτες μου και φυσικά τους ποδοσφαιριστές μου, τους οποίους θα αποχαιρετήσω αύριο. Εύχομαι στον Ολυμπιακό να τελειώσει το έργο του και να κατακτήσει το πρωτάθλημα. Εχω πικρία που φεύγω χωρίς να ολοκληρώσω το έργο μου και στα δύσκολα, γιατί τώρα είναι τα δύσκολα».

Στην αντίπερα όχθη, ο νέος προπονητής Σίνισα Γκόγκιτς έκανε λόγο για τις δυσκολίες που περιμένουν όλους στο μέλλον. «Τα πράγματα δεν είναι εύκολα. Η κατάσταση στην οποία βρισκόμαστε είναι δύσκολη. Για αυτό δε χρειάζονται λόγια αλλά σκληρή δουλιά. Πρέπει να ρίξουμε το βάρος στον ψυχολογικό τομέα γιατί είναι πάρα πολύ σημαντικός».

Σημειώνεται τέλος, ότι στο περιθώριο της αλλαγής τεχνικής ηγεσίας ο Ολυμπιακός διέψευσε κατηγορηματικά τις πληροφορίες που είδαν το φως της δημοσιότητας και ήθελαν την «ερυθρόλευκη» ΠΑΕ να βρίσκεται σε συζητήσεις με τον Ντούσαν Μπάγεβιτς.


Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ