Σάββατο 20 Μάρτη 2004
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 24
ΝΕΕΣ ΤΑΙΝΙΕΣ
«Κλεμμένες ζωές»

Οταν οι αστυνομικοί που έχουν αναλάβει μια έρευνα για ανθρωποκτονία που έγινε στο Μόντρεαλ του Καναδά ζητούν, απρόθυμα, τη συνδρομή ενός εξωτερικού συνεργάτη να τους βοηθήσει να «μπουν» στο μυαλό του κατά συρροή δολοφόνου, η πράκτωρ Σκοτ συμμετέχει στην εξιχνίαση της υπόθεσης. Οι ανορθόδοξες μέθοδοι που υιοθετεί η πράκτωρ Σκοτ, η αφιλόξενη πόλη, χωρίς κανέναν να την εμπιστεύεται, την αποξενώνουν από τα μέλη της τοπικής αστυνομικής ομάδας οι οποίοι νιώθουν να απειλούνται.

Ψυχολογικό θρίλερ χωρίς να ξεφεύγει από τη συνηθισμένη συνταγή. Μια σέξι πράκτορας του FBI, ένας περίεργος φόνος και ένα διαταραγμένο μυαλό, που χαλάει τον κόσμο. Παρ' όλα αυτά το βλέπεις ευχάριστα, σαν να διαβάζεις αστυνομικό βιβλίο τσέπης. Λίγο το γατίσιο βλέμμα της Αντζελίνα Τζολί, λίγο ο «διαταραγμένος» που ψάχνει την ταυτότητά του, λίγο η φαντασία του θεατή, που ψάχνει να βρει τη λύση, αν και δε χρειάζεται μεγάλη προσπάθεια στη συγκεκριμένη περίπτωση... να ένα κινηματογραφικό δίωρο, με αρκετό ποπ-κορν και χαλαρή διάθεση.

«Taking Lives». Θρίλερ αμερικανικής παραγωγής 2003. Σκηνοθεσία: Ντ. Τζ. Καρούσο. Με τους: Αντζελίνα Τζολί, Ιθαν Χοκ, Κίφερ Σάδερλαντ, Ολιβιέ Μαρτιζέζ, Τσέκι Κάριο, Ζαν Ιγκ Ανγκλαντ, Τζίνα Ρόουλαντς.


Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ