Πέμπτη 25 Μάρτη 2004
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 27
ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ
«Δίκτυο» συκοφάντησης ηθοποιών

Εντοπίστηκε και συνελήφθη επ' αυτοφώρω ο διαχειριστής και έχων την εκμετάλλευση ηλεκτρονικού site, στο οποίο παρουσιάζονταν και διατίθονταν στο κοινό, επ' αμοιβή και παράνομα, οπτικοακουστικό υλικό με γνωστές Ελληνίδες ηθοποιούς, με τρόπο που έδινε την εντύπωση ότι πρόκειται για πορνογραφικά έργα. Ο εν λόγω διαχειριστής παραπέμπεται στις δικαστικές αρχές.

Ο «Διόνυσος» - οργανισμός προστασίας των δικαιωμάτων των μελών του - υπέβαλε μήνυση προ μηνών, ζητώντας την ποινική δίωξη των υπευθύνων κατασκευής και λειτουργίας του site, οι οποίοι εκμεταλλευόμενοι τις τεχνολογικές δυνατότητες ανωνυμίας και αυτόματης χρέωσης στο Ιντερνετ κερδοσκοπούσαν σε βάρος των ηθοποιών - μελών του «Διονύσου», προβάλλοντας έτσι την προσωπικότητα των ηθοποιών.

Το παράνομο υλικό συνίστατο: σε ανάπτυξη και μοντάζ απομονωμένων αποσπασμάτων και σκηνών από οπτικοακουστικά έργα, σε απομονωμένα αποσπάσματα και σκηνές από οπτικοακουστικά έργα, οι οποίες παρουσιάζονταν έτσι ώστε να δημιουργείται η εντύπωση ότι πρόκειται για πορνογραφικά έργα.


Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ