Κυριακή 28 Μάρτη 2004
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 15
ΕΝΘΕΤΗ ΕΚΔΟΣΗ: "7 ΜΕΡΕΣ ΜΑΖΙ"
ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ
ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ - Γ' ΕΘΝΙΚΗ
Συνεχίζεται η μάχη της ανόδου

Επικίνδυνες αποστολές έχουν σήμερα Λάρισα και Αγ. Δημήτριος

Sportidea

Επικίνδυνες αποστολές έχουν σήμερα Λάρισα και Αγ. Δημήτριος
Η μάχη της ανόδου με τρεις ομάδες στην κορυφή μαίνεται για τα καλά στο πρωτάθλημα της Γ' Εθνικής που συνεχίζεται σήμερα με τη διεξαγωγή της 32ης αγωνιστικής. Καστοριά, Λάρισα και Θρασύβουλος μοιράζονται το ρετιρέ και ας δούμε αναλυτικά το πρόγραμμα.

Αναμφίβολα το δυσκολότερο έργο από τους πρωτοπόρους έχει η Λάρισα που αγωνίζεται μακριά από την έδρα της. Συγκεκριμένα, η ομάδα του Τάκη Παραφέστα θα δοκιμαστεί στη Βέροια από την ομώνυμη ομάδα. Ο κόουτς των Θεσσαλών δηλώνει: «Μετά τη νίκη μας στο ντέρμπι με τον Θρασύβουλο πρέπει να προσγειωθούμε στη δύσκολη πραγματικότητα. Τώρα έχουμε μπροστά μας ένα δύσκολο ματς και πρέπει πάση θυσία με υπομονή και επιμονή να φτάσουμε στο θετικό αποτέλεσμα. Ελπίζω οι παίκτες μας να φτάσουν σε ψηλά επίπεδα απόδοσης». Από τη μεριά του ο τεχνικός του μακεδονικού συγκροτήματος Περικλής Αμανατίδης είπε: «Είναι ένα δύσκολο παιχνίδι, όμως δεν έχουμε την πολυτέλεια να πετάξουμε κι άλλους βαθμούς στην έδρα μας».

Στη Φυλή ο Θρασύβουλος θα φιλοξενήσει τον Αγ. Δημήτριο. Ο τεχνικός της Χασιάς, Λύσανδρος Γεωργαμλής τονίζει: «Κάθε αγώνας έχει τη δυσκολία του. Μετά την ήττα στη Λάρισα πρέπει να επιστρέψουμε στις νίκες».

Οσον αφορά τον συνάδελφό του της «Μπάρτσα» Μιχάλη Γρηγορίου υποστηρίζει: «Αναμφισβήτητα το μεγάλο φαβορί είναι ο Θρασύβουλος όμως εμείς χωρίς άγχος θα προσπαθήσουμε για κάτι καλό».

Στην όμορφη Καστοριά οι «γουναράδες» θα έχουν θεωρητικά εύκολο έργο απέναντι στους Λύκους. Ο προπονητής των γηπεδούχων Τζόκο Χατζέφσκι δήλωσε: «Θεωρητικά είμαστε το φαβορί. Αυτό πρέπει όμως να το δείξουμε στο γήπεδο». Ο ομόλογός του Δημήτρης Καλαϊτζίδης είπε: «Το άγχος θα το έχει ο αντίπαλος. Εμείς θα παίξουμε ελεύθερα και ό,τι βγει».

Το υπόλοιπο πρόγραμμα της σημερινής αγωνιστικής συμπληρώνουν οι αναμετρήσεις: Ρόδος - Ηλυσιακός, Αχαρναϊκός - Ποντιακός, Αγρ. Αστέρας - Ατσαλένιος, Χαλκίδα - Δόξα Δράμας, Κιλκισιακός - Μαρκό, Θύελλα Πατρών - Βύζας, Λεωνίδιο - Καβάλα.

Ολοι οι αγώνες αρχίζουν στις 15.30.


Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ