Πέμπτη 1 Απρίλη 2004
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 36
ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ
ΒΟΛΕΪ
Χωρίς εκπλήξεις η Εθνική

Χωρίς να υπάρχει κάποια έκπληξη στα ονόματα και με μοναδικό κριτήριο τη σύσταση της πιο ισχυρής ομάδας, σύμφωνα και με δήλωση του ίδιου, ο ομοσπονδιακός τεχνικός, Στέλιος Προσαλίκας, ανακοίνωσε τη σύνθεση της αποστολής για το Παγκόσμιο Λιγκ. Ο Ελληνας ομοσπονδιακός τεχνικός κάλεσε συνολικά δεκαοκτώ αθλητές, συμπεριέλαβε βέβαια τον Αντρέι Κράβαρικ (ο οποίος πρόσφατα απέκτησε ελληνική ταυτότητα), ενώ, όπως αναμενόταν, άφησε εκτός τον Γιώργο Ντράκοβιτς και τον Θανάση Ψάρρα.

Σε δηλώσεις του ο Στ. Προσαλίκας ανέφερε χαρακτηριστικά. «Με μοναδικό κριτήριο τη σύσταση της πιο ισχυρής ομάδας κατέθεσα σήμερα τη δεκαοκτάδα του Πανευρωπαϊκού Πρωταθλήματος 2005 και του Παγκόσμιου Λιγκ 2004, που καλούνται την Τρίτη 13 Απριλίου να αναχωρήσουν για το Μέτσοβο, όπου θα διεξαχθεί το πρώτο μέρος της προετοιμασίας. Νιώθω την ανάγκη να ευχαριστήσω δημόσια τον υπέροχο αθλητή και άνθρωπο Γιώργο Ντράκοβιτς για τη συνεργασία μας τη διετία 2002-2003. Η απόφαση για τη μη πρόσκλησή του είναι αυτή που με προβλημάτισε περισσότερο, γιατί ο Γιώργος ακόμη κι όταν δεν παίζει είναι πολύτιμος σε μια ομάδα για το κλίμα αγώνα, προπόνησης και αποδυτηρίων, που δημιουργεί. Τελικά όμως προτίμησα το νεαρό Ντονά, που πιστεύω ότι με τον Ρουμελιώτη και τον Κράβαρικ θα σχηματίσουν αρκετά ισχυρή ομάδα διαγώνιων».

Αναλυτικά οι παίκτες είναι: Ακραίοι: Γκιούρδας, Μπάεφ, Χριστοφιδέλης, Κυριαζής, Λάππας. Κεντρικοί: Τσακιρόπουλος, Χατζηαντωνίου, Σμαραγδής, Παπάζογλου, Πανταλέων. Διαγώνιοι: Κράβαρικ, Ρουμελιώτης, Ντονάς. Πασαδόροι: Κουρνέτας, Μποζίδης, Προύσαλης. Λίμπερο: Στεφάνου, Δημητρακόπουλος.


Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ