Τετάρτη 7 Απρίλη 2004
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 19
ΡΕΠΟΡΤΑΖ
Ενίσχυση των ελεγκτικών μηχανισμών

Την πρόθεσή της να ενισχύσει τους ελεγκτικούς μηχανισμούς στο εσωτερικό της Δημόσιας Διοίκησης εξέφρασε η κυβέρνηση διά στόματος του υπουργού Εσωτερικών, Π. Παυλόπουλου, ο οποίος επισκέφτηκε χτες το Σώμα Επιθεωρητών Ελεγκτών Δημόσιας Διοίκησης (ΣΕΕΔΔ).

«Είδαμε τις ελλείψεις και τα προβλήματα, τα οποία αντιμετωπίζει ο θεσμός, και είμαστε εδώ όχι για να παρέμβουμε στο έργο τους, αλλά για να διευκολύνουμε το έργο τους. Ζήτησα από τους Επιθεωρητές Ελεγκτές Δημόσιας Διοίκησης να εντείνουν το ελεγκτικό τους έργο», δήλωσε ο υπουργός.

Απαντώντας σε ερώτηση αναφορικά με τις επιλεκτικές διαρροές στον Τύπο του Γενικού Επιθεωρητή Δημόσιας Διοίκησης, Κ. Δαφέρμου, ο Π. Παυλόπουλος είπε ότι «τα στοιχεία που ο Κ. Δαφέρμος έδωσε στη δημοσιότητα δεν αφορούν το ΣΕΕΔΔ, αλλά άλλες κατηγορίες δημοσίων λειτουργών των οποίων ελέγχεται το πόθεν έσχες». Και πρόσθεσε: «Αναμένουμε το τελικό πόρισμα του Γενικού Επιθεωρητή και σας διαβεβαιώ ότι για όλους εκείνους που εμφανίζονται ως επίορκοι των καθηκόντων τους θα υπάρξει η κύρωση, που προβλέπεται χωρίς καμία απολύτως εξαίρεση».


Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ