Παρασκευή 23 Απρίλη 2004
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 37
ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ
ΕΘΝΙΚΗ ΟΜΑΔΑ
Επιστροφή Βενετίδη

Ο Βενετίδης, που αποθεραπεύτηκε, αποτελεί τη μοναδική προσθήκη στις επιλογές του Ρεχάγκελ, συγκριτικά με την αποστολή για το παιχνίδι με την Ελβετία. Σ' ένα από τα σοβαρότερα φιλικά προετοιμασίας, αυτό με αντίπαλο την Ολλανδία (Τετάρτη), θα έχει μαζί του, στο στάδιο της Αϊτχόβεν, ακόμα τους Νικοπολίδη, Χαλκιά, Βρύζα, Γεωργιάδη, Γιαννακόπουλο, Γκούμα, Ζαγοράκη, Καφέ, Καψή, Δέλλα, Καραγκούνη, Κατσουράνη, Λάκη, Μπασινά, Νικολαΐδη, Σεϊταρίδη, Νταμπίζα, Τσιάρτα, Φύσσα, Χαριστέα, Παπαδόπουλο. Οι "γαλανόλευκοι" αναχωρούν με τσάρτερ τη Δευτέρα, ενώ οι ξενιτεμένοι θα μεταβούν απ' ευθείας στην Ολλανδία.

Από την πλευρά του ο εκλέκτορας των «οράνιε», Ντικ Αντβοκάατ, κάλεσε τους Φαν Ντερ Σαρ, Βάτερεους, Φρανκ Ντε Μπουρ, Μπούμα, Χέιτινγκα, Ντε Γιονγκ, Μέλχιοτ, Ράιζιγκερ, Σταμ, Ζέντεν, Φαν Μπόμελ, Μπόσφελτ, Κοκού, Ντάβιντς, Ζέεντορφ, Σνάιντερ, Φαν Ντερ Φααρτ, Φαν Χόιντουκ, Μακάι, Φαν Ντερ Μέιντε, Φαν Νίστελροϊ, Οφερμαρς.

  • Οι επιλογές του Στράτου Αποστολάκη για το φιλικό της ολυμπιακής ομάδας με την αντίστοιχη της Γερμανίας, είναι οι: Αμπάρης, Λαγός, Καπετάνος, Μόρας, Φωτάκης, Γαλανόπουλος, Μελισσάς, Γουνδουλάκης, Μήτρου, Μανουσάκης, Σαλπιγγίδης, Καρυπίδης, Βύντρα, Βάλλας, Γιάννου, Ταραλίδης, Κουλουχέρης, Αμανατίδης, Κοντοδήμος.

Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ