Κυριακή 2 Μάη 2004
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 10
ΕΝΘΕΤΗ ΕΚΔΟΣΗ: "7 ΜΕΡΕΣ ΜΑΖΙ"
ΠΟΙΚΙΛΗΣ ΥΛΗΣ - ΣΚΑΚΙ
Πανελλήνιοι αγώνες ΤΕΕ

Το Τεχνικό Επιμελητήριο Ελλάδος (ΤΕΕ) σε συνεργασία με την Ελληνική Σκακιστική Ομοσπονδία (ΕΣΟ) διοργανώνει στις 7 και 8 Μάη Πανελλήνιους Αγώνες Σκακιού.

Οι αγώνες θα διεξαχθούν στο Ζάππειο Μέγαρο με ελβετικό σύστημα 7 γύρων και χρόνο σκέψης για κάθε σκακιστή 20' για όλη την παρτίδα και επιπλέον από την πρώτη κίνηση και κάθε κίνηση που θα ολοκληρώνει ο παίκτης ακόμη χρόνο 10''.

Διευθυντής των αγώνων ορίστηκε ο Παν. Σκλαβούνος, σύνδεσμος της ΕΣΟ με την Οργανωτική Επιτροπή των Εκδηλώσεων του ΤΕΕ.

Οι αγώνες θα έχουν διαιτητές που θα οριστούν από την ΕΣΟ. Οι κανονισμοί τέλεσης των αγώνων θα είναι οι Κανονισμοί για το Γρήγορο Σκάκι της FIDE και της ΕΣΟ και θα ισχύσουν τα κριτήρια ισοβαθμίας της FIDE και της ΕΣΟ για τα τουρνουά που διεξάγονται με ελβετικό σύστημα.

Ενστάσεις θα υποβάλλονται στη Διεύθυνση των αγώνων και θα εκδικάζονται τελεσίδικα από πενταμελή επιτροπή ενστάσεων που θα απαρτίζεται από τους: Παν. Σκλαβούνο, Γ. Θεολογίτη, Μιχ. Καλοσκάμπη και δύο ακόμα μέλη που θα εκλεγούν από τους συμμετέχοντες πριν την έναρξη των αγώνων.

Θα δοθούν έπαθλα στους τρεις πρώτους της τελικής κατάταξης καθώς και στις δύο πρώτες σε κατάταξη γυναικείες συμμετοχές.

Δηλώσεις συμμετοχής μέχρι τις 3 Μάη στο Γραφείο Περιβάλλοντος του ΤΕΕ (τηλ. 210.3291.508 και 210.3291.442) ή στο διευθυντή των αγώνων στο τηλ. 6944.594.090.


Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ