Τετάρτη 26 Μάη 2004
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 20
ΕΡΓΑΤΙΚΑ
ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΟ ΤΡΙΚΑΛΩΝ
Καινούρια παράταση στη νέα πτέρυγα

Την ανάγκη άμεσης ολοκλήρωσης του έργου της νέας πτέρυγας του Νοσοκομείου Τρικάλων επισήμανε χτες στη Βουλή ο βουλευτής του ΚΚΕ Ν. Γκατζής, στο πλαίσιο της συζήτησης της Ερώτησης που κατέθεσε στη Βουλή για το θέμα.

Απαντώντας ο υπουργός Υγείας, Ν. Κακλαμάνης, σημείωσε ότι θα υπάρξει νέα παράταση μετά από αίτημα της κατασκευάστριας εταιρίας προς το ΥΠΕΧΩΔΕ, σημειώνοντας πως «δεν πρόκειται να έχει τελειώσει το έργο πριν από το τέλος του έτους». Παράλληλα παρέπεμψε στην επόμενη συνεδρίαση του ΠΕΣΥΠ για τα θέματα του ιατρο-τεχνολογικού και ξενοδοχειακού εξοπλισμού χωρίς παράλληλα να θέσει συγκεκριμένο χρονοδιάγραμμα για τις προσλήψεις προσωπικού.

«Πρέπει να πάρετε συγκεκριμένες δεσμεύσεις», τόνισε από την πλευρά του ο Νίκος Γκατζής, σημειώνοντας ότι «το θέμα σέρνεται από το 1997» και προσθέτοντας ότι «πρέπει να εξασφαλίσουμε την ολοκλήρωση του έργου. Η περιοχή έχει άμεση ανάγκη». Παράλληλα σημείωσε για το θέμα της αναδιαμόρφωσης του οργανισμού του νοσοκομείου ότι «το πρόβλημα υπάρχει από τη 10ετία του 1980», ενώ σήμερα «υπάρχουν 10 με 12 ελλείψεις προσωπικού μόνο στο ιατρικό προσωπικό» και πως «έγιναν 10 νέα τμήματα χωρίς προσωπικό» επισημαίνοντας ότι «δεν μπορεί πρώτα να γίνει το νοσοκομείο και μετά να προκηρύξουμε τις θέσεις». Τέλος, ζήτησε περαιτέρω πίστωση για το θέμα του εξοπλισμού του νοσοκομείου.


Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ