Παρασκευή 28 Μάη 2004
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 37
ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ
Καλοκαιρινές πρεμιέρες

Πρεμιέρα, σήμερα, στο θέατρο «Altera Pars» με τα μονόπρακτα της Ιταλίδας συγγραφέα Ναταλίας Γκίνσμπουργκ «Διάλογος» και «Ο κορμοράνος», για 15 παραστάσεις. Η μετάφραση - σκηνοθεσία είναι του Πέτρου Νάκου, τα σκηνικά του Αντζελο Σαρακίνι, τα κοστούμια της Μαρίας Κοντοδήμα. Παίζουν: Μίνα Χειμώνα, Κώστας Τερζάκης.

  • Πρεμιέρα, σήμερα και στο «Μετροπόλιταν» με την επιθεώρηση «Τα θέλει ο... Κωλοτράβας μας» με τους Στάθη Ψάλτη, Βάσια Τριφύλλη, Τόνυ Αντονυ, Μιχάλη Μόσιο, Νέλλη Γκίνη, Κώστα Τσάκωνα. Κείμενα: Αγγελος Πυριόχος, Πάνος Χατζηκουτσέλης, Γιώργος Γεωργίου, Θεόφιλος Βερύκιος. Σκηνοθεσία - χορογραφίες: Φώτης Μεταξόπουλος. Σκηνικά: Μιχάλης Σδούγκος. Κοστούμια: Γιώργος Μανούσος. Μουσική Ζακ Ιακωβίδης.
  • Με το έργο του Χρήστου Πολυμενάκου «1975», που παρουσιάζει η ομάδα «Περίεργο Σαλάχι» από σήμερα μέχρι 1/6 συνεχίζονται στο «Ιλίσια Βολανάκη» οι Θεατρικοί Αγώνες Νέων Δημιουργών. Η σκηνοθεσία είναι του συγγραφέα. Χορογραφία Μαριέλας Νέστορα -Τόνιας Πάστρα - Βάλιας Παπαχρήστου - Φώτη Νικολάου. Σκηνικά Μυρτώς Αναστασοπούλου -Μαριαλένας Λαπατά. Κοστούμια Λίνας Μότσιου. Μουσική Δημήτρη Μαραμή. Παίζουν: Τζένη Σταυροπούλου, Τόνια Πάστρα, Γιάννης Πεδιαδικάκης, Ξένια Αλεξίου, Γιώργος Φριντζήλας, Γιώτα Αργυροπούλου, Ιωάννα Χριστογιαννοπούλου, Πέτρος Καλομοίρης.
  • Το «Θέατρο του Ενός» του Ντίνου Ταξιάρχη και η «Εξοδος Αιγαίου» από σήμερα μέχρι την Κυριακή στο θέατρο «Προσκήνιο», παρουσιάζουν τα έργα «Το σπαστικό παιδί και η ηθοποιός» με την Μαριάννα Γκούτζιου, «Η διάλεξη του κλέφτη» με τον Παναγιώτη Αθηναίο (σκηνοθεσία Νίκου Παροίκου) και «Οι μάσκες του ηθοποιού» με τον Λευτέρη Γρηγορίου (σκηνοθεσία Θεόφιλου Ζαμάνη). Παρουσιάζει ο Γιάννης Λαμπρόπουλος. Σκηνική επιμέλεια Αννας Περντρώ.

Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ