Τετάρτη 19 Απρίλη 2000
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 27
ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ
ΜΠΑΣΚΕΤ
Παράταση αγωνίας;

Ξεκαθάρισμα του τοπίου ή παράταση στην αγωνία; Κάπως έτσι έχουν τα πράγματα σήμερα, όσον αφορά το τέταρτο εισιτήριο για το φάιναλ φορ της Α1, που διεκδικούν η ΑΕΚ και ο Πανιώνιος. Οι δυο ομάδες στη Νέα Σμύρνη κοντράρονται για δεύτερη φορά, με τους «κιτρινόμαυρους» να προηγούνται με 1-0 στις νίκες και εάν επικρατήσουν και σε αυτό το παιχνίδι σφραγίζουν το εισιτήριο για τον ένα ημιτελικό, όπου τους περιμένει ο Παναθηναϊκός. Ο Ντούσαν Ιβκοβιτς είχε χαρακτηρίσει την πρώτη νίκη της «Ενωσης» πολύ σημαντική, καθώς πιστεύει ότι η ομάδα του θα πάει στο δεύτερο παιχνίδι με άλλον αέρα. Οι Κυπελλούχοι Ευρώπης θέλουν να ξεμπερδεύουν όσο το δυνατόν γρηγορότερα με την υπόθεση πρόκριση, προκειμένου να αποφύγουν τις παγίδες που μπορεί να κρύβει ένα τρίτο παιχνίδι, έστω και αυτό θα γίνει στο ΟΑΚΑ, αν χρειαστεί.

«Ολα για όλα», προκειμένου να μείνουν ζωντανοί στο μεγάλο όνειρο, που είναι η πρόκριση στην τετράδα του πρωταθλήματος, θα τα παίξουν σήμερα στην έδρα τους οι «κυανέρυθροι». Η καλή εμφάνιση στον πρώτο αγώνα παρά την ήττα, έχει γεμίσει αισιοδοξία τους Νεοσμυρνιώτες, ότι μπορούν να τα καταφέρουν. Ο αγώνας θα αρχίσει στις 21.15 (ΣΟΥΠΕΡΣΠΟΡΤ).

  • Η έδρα «μίλησε» τελικά και ο ΠΑΟΚ επικράτησε στο Αλεξάνδρειο με 81-59 και έκανε το 2-1 στις νίκες, παίρνοντας την πρόκριση στα ημιτελικά, όπου θα βρει αντίπαλο τον Ολυμπιακό.

Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ