Τρίτη 8 Ιούνη 2004
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 47
ΠΑΙΔΕΙΑ
Ολοκληρώθηκαν χτες οι πανελλαδικές

Αρχίζουν οι εξετάσεις στα ενδοσχολικώς εξεταζόμενα μαθήματα

Με την εξέταση στο μάθημα επιλογής Αρχές Οικονομικής Θεωρίας, ολοκληρώθηκαν χτες οι πανελλαδικές εξετάσεις - μαραθώνιος για τους τελειόφοιτους της Γ` Λυκείου και υποψήφιους για εισαγωγή στα ΑΕΙ - ΤΕΙ. Οι εξετάσεις για τους μαθητές της Β` τάξης ολοκληρώθηκαν το Σάββατο με Γεωμετρία γενικής παιδείας. Αυτήν τη βδομάδα ξεκινούν οι εξετάσεις στα ενδοσχολικώς εξεταζόμενα μαθήματα, σύμφωνα με το πρόγραμμα που καταρτίζει κάθε λύκειο και οι οποίες ολοκληρώνονται στις 17 Ιούνη για τη Β` τάξη και στις 16 Ιούνη για τη Γ` Λυκείου.

Από αύριο Τετάρτη, ξεκινούν οι εξετάσεις στα μαθήματα γενικής παιδείας και ειδικότητας των υποψηφίων για εισαγωγή στα ΤΕΙ με το σύστημα των ειδικών εισαγωγικών εξετάσεων των αποφοίτων Β` κύκλου ΤΕΕ και τμημάτων ειδικότητας των πρώην ΤΕΛ, οι οποίες θα ολοκληρωθούν την Πέμπτη, 17 του ίδιου μήνα. Οι εξετάσεις ξεκινούν με Μαθηματικά για τα ημερήσια και τα εσπερινά ΤΕΕ.

Σύμφωνα με τις εκτιμήσεις του υπουργείου Παιδείας, τα αποτελέσματα των εξετάσεων αναμένονται στις αρχές Ιούλη, ενώ η συμπλήρωση των μηχανογραφικών αναμένεται να ξεκινήσει το πρώτο 15ήμερο του Ιούλη. Η αγωνία των υποψηφίων θα πάρει οριστικά τέλος, όταν ανακοινωθούν οι βάσεις στα τέλη του Αυγούστου.


Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ