Παρασκευή 11 Ιούνη 2004
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 30
Επιλογές
Μουσικές προσκλήσεις
Ο Λ. Παπαδόπουλος
Ο Λ. Παπαδόπουλος
  • Στο πλαίσιο των «Electron Nights», στο θέατρο Λυκαβηττού σήμερα εμφανίζεται το δημοφιλές αμερικανικό γκρουπ «Evanescence». Η φωνή του συγκροτήματος Amy Lee, μαζί με τα άλλα μέλη του θα παρουσιάσουν το πασίγνωστο άλμπουμ τους «Fallen» και άλλα κομμάτια. Τη συναυλία θα ανοίξουν οι «Seether». Την Κυριακή, στο Λυκαβηττό θα εμφανιστεί η Βρετανίδα P.J. Harvey, μια από τις σημαντικότερες εκπροσώπους του σύγχρονου εναλλακτικού ροκ.
  • Αποχαιρετιστήριο διήμερο στο «Οξυγόνο» (Βούρβαχη και Κορυζή 4, 210 9240740). Σήμερα, εμφανίζονται οι «Antivirus», Γ. Γιοκαρίνης, Χρ. Κροκίδης, Στ. Μποτωνάκης, Κατ. Παπακωνσταντίνου, Δημ. Τσεκούρας, Β. Νάτσικας, Λ. Παπαδόπουλος, Μ. Πασχαλίδης και οι «Trias +1». Αύριο, εμφανίζονται οι: Ευρυδίκη, «Puzzle», Αντ. Μιτζέλος, «Motivo 4», Κατ. Παπακωνσταντίνου, Δημ. Τσεκούρας, Μαν. Πυροβολάκης, Γιαν. Σαββιδάκης, Μαρ. Σκιαδαρέση και οι «C-Real».
  • Το μουσικό σχήμα «Carousel» προσφέρει ένα πρόγραμμα - αφιέρωμα στη μουσική των ελληνόφωνων χωριών της Κ. Ιταλίας και όχι μόνο, σήμερα, στο «Μπαράκι του Βασίλη» (Διδότου 3, Κολωνάκι). Αύριο, στον ίδιο χώρο, η Τυνήσια τραγουδίστρια Λάμια Μπεντίουι και οι «Αλ Χαρίσα» προσκαλούν σε ένα μουσικό ταξίδι στη Μεσόγειο. Τη Δευτέρα, ο Κωστής Μαραβέγιας παρουσιάζει στο «Μπαράκι του Βασίλη» τραγούδια από τις δισκογραφικές του δουλιές «Ραδιοπειρατής» και «X-Darawish» καθώς και μουσικές και τραγούδια από τη Μεσόγειο και κυρίως από Ιταλία, Ισπανία, Γαλλία, Παλαιστίνη.
  • «Στον Αέρα» (Κάσου 11, Πετρούπολη), σήμερα (10:30 μ.μ.) η πενταμελής ροκ μπάντα «Κατά φαντασίαν υγιείς» παίζει κομμάτια από τη δισκογραφία της και αγγλόφωνες και ελληνικές ροκ διασκευές.
  • Ρεσιτάλ πιάνου της Αυστραλέζας Anna Goldsworthy, τη Δευτέρα και την Τρίτη (9 μ.μ.), στο Ιδρυμα «Μελίνα Μερκούρη» (Πολυγνώτου 9-11, Πλάκα), με έργα Σοπέν, Σούμπερτ, Τσαϊκόφσκι (σήμερα) και Vine, Χατζιδάκι, Προκόφιεφ και Γιάνατσεκ. Είσοδος ελεύθερη.

Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ