Παρασκευή 18 Ιούνη 2004
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 29
ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ
ΑΓΓΛΙΑ - ΕΛΒΕΤΙΑ
Καθάρισε και... περιμένει

Ο Ρούνεϊ ανοίγει το σκορ για τους Αγγλους

Sportidea

Ο Ρούνεϊ ανοίγει το σκορ για τους Αγγλους
Χωρίς να πιάσει απόδοση αξιώσεων η Αγγλία δε δυσκολεύτηκε χτες να επιβληθεί της Ελβετίας με 3-0 και να διατηρήσει ακέραιες της ελπίδες της για πρόκριση στον επόμενο γύρο. Ετσι τώρα τα πάντα όσον αφορά τα «λιοντάρια» θα εξαρτηθούν στον τελευταίο αγώνα με την Κροατία. Το παιχνίδι, αν εξαιρέσει κανείς το πρώτο εικοσάλεπτο, δε διεκδικεί δάφνες ποιότητας αφού κυμάνθηκε στο χώρο του κέντρου με ελάχιστες φάσεις μπροστά στην εστία των δυο αντιπάλων. Αν και οι Ελβετοί ξεκίνησαν πιο φουριόζοι, στο 23` οι Αγγλοι στην πρώτη τους επικίνδυνη επίσκεψη στην αντίπαλη περιοχή άνοιξαν το σκορ με τον Ρούνεϊ.

Στην επανάληψη ο ρυθμός του αγώνα έπεσε κι άλλο αφού οι Ελβετοί φαινόταν να μην πιστεύουν στην ανατροπή του σκορ και δεν πίεσαν ιδιαίτερα τη «γηραιά Αλβιόνα» ενώ αγωνιζόταν και με 10 παίκτες λόγο αποβολής του Χας. Στο 73` πάλι ο Ρούνεϊ διπλασίασε τα τέρματα της Αγγλίας όταν εκμεταλλεύτηκε λάθος των Ελβετών αμυντικών ενώ ο Τζέραρντ στο 85` έγραψε το τελικό σκορ. Μετά από αυτή την ήττα οι Ελβετοί είπαν το ουσιαστικό... αντίο στη διοργάνωση.

ΑΓΓΛΙΑ: Τζέιμς, Νέβιλ, Τέρι, Κάμπελ, Κόουλ, Μπέκαμ, Τζέραρντ, Λάμπαρντ, Σκόουλς (70` Χάγκριβς), Ρούνεϊ (83` Ντάιερ), Οουεν (70` Βάσελ).

ΕΛΒΕΤΙΑ: Στιλς, Χάας, Μίλερ, Μ. Γιακίν, Σπίχερ, Βικί, Σελεστινί, Χούγκελ, Χ. Γιακίν (83` Βονλάντερ), Σαπουιζά, Φρέι.


Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ