Τετάρτη 30 Ιούνη 2004
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 15
ΡΕΠΟΡΤΑΖ
30ό ΦΕΣΤΙΒΑΛ ΚΝΕ - «ΟΔΗΓΗΤΗ»
Συναυλία στο «Κατράκειο»

Θα γίνει την προσεχή Δευτέρα, ώρα 9 μμ

Το Φεστιβάλ της ΚΝΕ και του «Οδηγητή», που φέτος φοράει τα γιορτινά του καθώς συμπληρώνει τα 30 του χρόνια, ξεκινάει τις καλοκαιρινές του δραστηριότητες στον Πειραιά την ερχόμενη Δευτέρα, 5 Ιούλη 2004, με μια μεγάλη συναυλία στο «Κατράκειο» Θέατρο της Νίκαιας. Το «Κατράκειο», λοιπόν, θα ντυθεί στα χρώματα του Φεστιβάλ και στη σκηνή του θα ανέβουν διαδοχικά, οι: Πάνος Κατσιμίχας, Διονύσης Τσακνής, Νίκος Ζιώγαλας, Δημήτρης Κοργιαλάς και Γιώργος Αλουπογιάννης. Η εκδήλωση είναι προγραμματισμένη να ξεκινήσει στις 9 το βράδυ και θα χαιρετίσει ο Γιάννης Γκιώκας, μέλος του Γραφείου του ΚΣ της ΚΝΕ και γραμματέας της Οργάνωσης Πειραιά, που μίλησε στο «Ρ» γι' αυτή την πρωτοβουλία της Οργάνωσης.

«Η συναυλία στο "Κατράκειο" αποτελεί την έναρξη της προφεστιβαλικής δραστηριότητας στην περιοχή του Πειραιά», τόνισε ο Γ. Γκιώκας και συνέχισε: «Είναι η δεύτερη συνεχόμενη χρονιά που ξεκινάμε τη φεστιβαλική δραστηριότητα με μια μεγάλη συναυλία και ιδιαίτερα φέτος, που συμπληρώνονται 30 χρόνια για το Φεστιβάλ της ΚΝΕ και του "Οδηγητή", θέλουμε η εκδήλωση αυτή να αποτελέσει την έκφραση μιας ποιοτικής αναβάθμισης του θεσμού του Φεστιβάλ και στον Πειραιά. Βλέπουμε κι αυτή την πρωτοβουλία ως συνέχεια της προηγούμενης δράσης της Οργάνωσης στον Πειραιά. Επιδιώκουμε να ξαναμιλήσουμε με όλους αυτούς τους νέους με τους οποίους συναντηθήκαμε το προηγούμενο διάστημα στους αγώνες αλλά και στη μάχη των εκλογών, να συζητήσουμε για την 30χρονη προσφορά του Φεστιβάλ στους αγώνες για τα δικαιώματα της νεολαίας, τη διαφορετική πολιτιστική πρόταση που αυτό προβάλλει».

Οι αφίσες που καλούν τους νέους του Πειραιά στη συναυλία της Δευτέρας πυκνώνουν στους δρόμους της πόλης και τα μέλη της Οργάνωσης δίνουν τη μάχη του εισιτηρίου (κοστίζει 10 ευρώ) με ενθουσιασμό. «Αξιοποιούμε τη δυναμική των καλών εκλογικών αποτελεσμάτων του ΚΚΕ στον Πειραιά», προσθέτει σχετικά ο Γ. Γκιώκας, εξηγώντας ότι στόχος είναι «να δώσουμε συνέχεια σ' αυτή την προνομιακή σχέση που σταθερά χτίζει το ΚΚΕ με τη νεολαία».


Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ