Παρασκευή 16 Ιούλη 2004
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 31
ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ
ΒΟΛΕΪ
«Πατρινός» ο Κυριαζής

Τη φανέλα της ΕΑΠ θα φορά την επόμενη αγωνιστική περίοδο ο Χρύσανθος Κυριαζής. Ο διεθνής ακραίος, που τα τελευταία τρία χρόνια ήταν αθλητής του Ολυμπιακού, απάντησε θετικά στη βελτιωμένη πρόταση της πατρινής ομάδας και χτες ή το αργότερο σήμερα θα συναντηθεί με τον πρόεδρο της πατρινής ομάδας κ. Χριστόπουλο για να συζητήσουν τις τελευταίες λεπτομέρειες και να υπογράψει το συμβόλαιο.

«Κάνω μια καινούρια αρχή. Επέλεξα την ΕΑΠ γιατί θεώρησα ότι είναι μια από τις ομάδες που διψάνε για διάκριση και θέλω κι εγώ να διακριθώ μέσα από αυτή. Θα βοηθήσω όσο μπορώ από τη μεριά μου να πετύχει η ΕΑΠ περισσότερα στο πρωτάθλημα, αλλά και στην Ευρώπη. Επίσης σημαντικό ρόλο έπαιξε ότι οι άνθρωποι αυτοί έδειξαν με κάθε τρόπο ότι με ήθελαν στην ομάδα, έδειξαν πολύ μεγάλο ενδιαφέρον για εμένα. Είναι μια επαρχιακή ομάδα που μαζεύει κόσμο στο γήπεδο. Ελπίζω να παίξουμε καλό βόλεϊ, να αφήσουμε στο στίγμα μας στο πρωτάθλημα», δήλωσε στο «Sportnews» ο Κυριαζής.

Ο διεθνής ακραίος αυτό το διάστημα έχει κυρίως το μυαλό του στην εθνική ομάδα και εύχεται να είναι στη δωδεκάδα που θα επιλέξει ο Στέλιος Προσαλίκας για τους Ολυμπιακούς Αγώνες.


Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ