Σάββατο 24 Ιούλη 2004
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 22
ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ
ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΑΙ - ΚΙΝΗΜΑΤΟΓΡΑΦΙΚΗ - ΑΝΟΗΣΙΑ
«Ο μαφιόζος της διπλανής πόρτας ξαναχτυπά»

Του Χάουαρντ Ντόιτς

Ο «Τουλίπας», ένας επαγγελματίας δολοφόνος, έχει αποσυρθεί στο εξοχικό του! Η φιλόδοξη γυναίκα του, όμως, τον ξαναμπλέκει στην ...περιπέτεια. Από εκεί και πέρα το πιστολίδι πάει σύννεφο!

Μην «κουμπώνεστε». Μάλλον με κωμωδία έχουμε να κάνουμε. Ασχετο, βέβαια, αν χάνεται ο αριθμός των πτωμάτων. Τα είπαμε: Η βία πρέπει να περάσει στις φλέβες μας με όλους τους «προσιτούς» τρόπους.

Στη συγκεκριμένη περίπτωση γίνεται με το γνωστό, τα τελευταία χρόνια, «χαβαλέ». Τα «κωμικά» στιγμιότυπα, οι υπερβολές, τα σόκιν και οι αφέλειες έρχονται να συμπληρώσουν την περιπέτεια. Είναι κάποιες στιγμές που ο ξεπεσμός ξεπερνάει τα όρια. Ποιος, όμως, να νοιαστεί. Τα «παιδιά-θεατές» γελάνε! Και μερικά απ' αυτά, τα πιο ανώριμα, βγαίνουν από την αίθουσα εντυπωσιασμένα. Η ζημιά στην αισθητική τους, γενικά, θα φανεί αργότερα.

Η ταινία και για τους γνωστούς πρωταγωνιστές που διαθέτει και για το γεγονός ότι είναι η συνέχεια μιας πρώτης «πετυχημένης» ταινίας, αλλά και, κυρίως, για το «μέγεθος» του γραφείου που τη διανέμει θα φτάσει σε πολλά μάτια. Ελπίζουμε οι θεατές να φοράνε αλεξίσφαιρα...

Παίζουν: Μπρους Γουίλις, Μάθιου Πέρι, Αμάντα Πιτ, Κέβιν Πόλακ, κ.ά.


Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ