Τρίτη 10 Αυγούστου 2004
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 2
ΔΙΑ ΤΟΥ ΤΥΠΟΥ
ΥΠΟ-ΓΡΑΜΜΙΣΕΙΣ
Φονικό "πουσάρισμα"

«Τα 17 μετάλλια φαντάζουν λίγα απέναντι στα όνειρα της ελληνικής αποστολής, που όσο κι αν κρατάει χαμηλούς τόνους, δεν μπορεί να κρύψει τη φιλοδοξία της για 30 μετάλλια» (το πρώτο θέμα στην «ΑΠΟΓΕΥΜΑΤΙΝΗ»).

Να φωνάζουμε και «χάιλ!»;

«Η ευθύνη όλων των Ελλήνων αυτή τη στιγμή - που οι ξένοι ανταποκριτές, παρατηρητές "καραδοκούν" - είναι να τονίζουν τα "καλά" και κυρίως τα "καλύτερα" στοιχεία της χώρας...» (η Ε. Πολυζώη στη «ΒΡΑΔΥΝΗ»).

Για την πατρίδα ρε γαμώτο

«Εάν το νεράκι της βρύσης ή το σπιτικό σάντουιτς της μαμάς είναι ανάμεσα στις διατροφικές σας προτιμήσεις έχετε δύο επιλογές. 'Η δε θα δείτε τους Ολυμπιακούς Αγώνες μέσα από τα γήπεδα, ή θα πεινάσετε και θα διψάσετε κατά την παραμονή σας σ' αυτά (...) όσοι επιλέξουν να παρακολουθήσουν από κοντά κάποιο αγώνισμα θα έρθουν αντιμέτωποι με μια νέα πραγματικότητα. Δε θα τους επιτρέπεται να πίνουν νερό αν δεν είναι "Αύρα", αναψυκτικό αν δεν παρασκευάζεται από την Coca Cola, η, μπίρα που δε θα φέρει την ένδειξη Heineken» (η Μαριτίνα Ζαφειριάδου στον «ΕΛΕΥΘΕΡΟ ΤΥΠΟ»).

Ο Διβάνης έχει μόνο κέρδη...

«Τα σπασμένα δε θα τα πληρώσουν όσοι γδέρνουν ανενόχλητοι χρόνια τώρα τους Ελληνες και τους ξένους ταξιδιώτες αλλά οι χιλιάδες εργαζόμενοι στον τουριστικό κλάδο...» (ο Χρ. Οικονόμου στο «ΕΘΝΟΣ»).


Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ