Τετάρτη 18 Αυγούστου 2004
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 26
ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ
ΛΑΚΩΝΙΑ
Πολύωρες διακοπές του ρεύματος

Πολύωρες διακοπές ηλεκτρικού ρεύματος σημειώθηκαν το περασμένο Σαββατοκύριακο στη Νότια Λακωνία, στην Ελαφόνησο και τη Μάνη, εξαιτίας της κακής κατάστασης και της ελλιπούς συντήρησης στην οποία βρίσκεται το ηλεκτρικό δίκτυο της περιοχής.

Συγκεκριμένα, στην Ελαφόνησο το περασμένο Σάββατο η διακοπή ηλεκτροδότησης έγινε από τις 11 μ.μ. - 3:30 π.μ. και την Κυριακή ακολούθησε τρίωρη διακοπή ηλεκτρικού ρεύματος από τις 9 μ.μ. έως τις 12 τα μεσάνυχτα. Ταυτόχρονα, την ίδια ημέρα (Κυριακή) σε όλη τη Νότια Λακωνία και τη Μάνη, η διακοπή ηλεκτρικού ρεύματος διήρκεσε περισσότερο από δώδεκα ώρες καθώς ξεκίνησε από τις 8:30 μ.μ. με τη βλάβη να αποκαθίσταται στις 10 το πρωί τη Δευτέρα.

Η διακοπή ηλεκτρικού ρεύματος στην περιοχή αποτελεί συχνό φαινόμενο για αρκετά χρόνια και ιδιαίτερα τους καλοκαιρινούς μήνες, με αποτέλεσμα να προκαλούνται σοβαρά προβλήματα στους κατοίκους, στους επισκέπτες και τους επαγγελματίες της περιοχής που αγανακτισμένοι ζητούν την άμεση αποκατάσταση των βλαβών του δικτύου και τη συνεχή συντήρησή του ώστε να μην επαναληφθούν στο μέλλον ανάλογα προβλήματα.


Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ