Πέμπτη 19 Αυγούστου 2004
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 2
ΔΙΑ ΤΟΥ ΤΥΠΟΥ
ΔΙΑΤΑΓΗ ΛΙΘΟΒΟΛΙΣΜΟΥ

Ο ΠΟΝΟΣ: «Είναι κρίμα για εσάς τους Ελληνες που κάνατε τόσα πολλά για τους Ολυμπιακούς να σας προδίδουν οι ίδιοι οι αθλητές σας» (Η δήλωση Ρογκ σε ΑΛΤΕΡ/«ΑΠΟΓΕΥΜΑΤΙΝΗ»).

Η ΜΕΘΟΔΕΥΣΗ: «Αρχισαν ήδη με τον Δήμα... Λέγεται ότι στο στόχαστρο είναι οι μεγάλοι αθλητές (...) Ποιοι είναι αυτοί που με χαρά πετούν λάσπη στους Ολυμπιονίκες (...) Η Οργανωτική Επιτροπή πρώτη από όλους (...) Είναι οι ίδιοι οι παράγοντες της ΔΟΕ (...) οι παράγοντες του αθλητισμού που δε θα ήθελαν τα μεγάλα αυτά ονόματα να βγουν καθαρά μετά τους Ολυμπιακούς και να είναι στα πόδια τους ως διεκδικητές θέσεων, σύμβουλοι, υποψήφιοι παράγοντες κλπ. Οι εταιρίες - χορηγοί που θα ήθελαν να τους ξεφορτωθούν, αφού η σκιά του θέματος Κεντέρη και Θάνου τους διευκολύνει απόλυτα. Ετσι χωρίς κόπο απευθύνονται σε νέους αθλητές» (Ο Χρήστος Παπανικολάου στα «ΝΕΑ»).

ΟΙ ΣΤΥΜΜΕΝΕΣ ΛΕΜΟΝΟΚΟΥΠΕΣ: «Σπεύδω να λιθοβολήσω κι εγώ, έστω και κατόπιν εορτής (...) Κατερίνα, Κώστα, δε μας χρησιμεύετε πια. Είστε ο Τζέκος, που απορρίπτω - κι όχι τα έργα του, που επικροτώ. Είστε - όχι πια το "Αίολος Κεντέρης", αλλά το "Σαμίνα" ή τ' αμπάρια των δουλεμπορικών. Κι ίσως μες στη φανφάρα, την γκλαμουριά, την αλλοτρίωσή σας, είστε το 14ο και 15ο θύμα των ολυμπιακών έργων» (Ο Γιώργος Κοροπούλης στην «ΕΛΕΥΘΕΡΟΤΥΠΙΑ»)


Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ