Σάββατο 21 Αυγούστου 2004
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 26
ΡΕΠΟΡΤΑΖ
Πόλεμος» συμμοριών στη Θεσσαλονίκη

Αιματηρή συμπλοκή ανάμεσα σε μέλη συμμοριών, που παρέχουν προστασία σε νυχτερινά κέντρα της Θεσσαλονίκης, σημειώθηκε χτες τις πρώτες πρωινές ώρες σε καφετερία που βρίσκεται στην περιοχή Μπότσαρη, προκαλώντας την κινητοποίηση μεγάλου αριθμού αστυνομικών δυνάμεων.

Στη διάρκεια της συμπλοκής τραυματίστηκε από σφαίρα στο μηρό ένας Αλβανός υπήκοος. Σύμφωνα με την αστυνομία, ένοπλη ομάδα, αποτελούμενη από 7-8 άγνωστους δράστες, νεαρής ηλικίας, εισήλθαν στο κατάστημα και επιτέθηκαν στον 32χρονο υπήκοο Αλβανίας, προξενώντας του σοβαρά τραύματα. Το επεισόδιο αυτό αποτελεί συνέχεια αιματηρής σύρραξης που σημειώθηκε τις μεταμεσονύκτιες ώρες της Τετάρτης σε κέντρο διασκέδασης στην περιοχή του αεροδρομίου «Μακεδονία». Μια ομάδα μπράβων επιτέθηκε με ρόπαλα σε άλλους «φουσκωτούς» και όλα αυτά μπροστά στα μάτια δεκάδων θαμώνων, με αποτέλεσμα να υπάρξουν τραυματίες.

Αιτία του «πολέμου» μεταξύ των συμμοριών είναι η μοιρασιά της πίτας από την προστασία των νυχτερινών καταστημάτων και η κυριαρχία των ομάδων στο χώρο της νύχτας. Πριν από 22 μήνες που ξέσπασαν και πάλι αιματηρές κόντρες μεταξύ συμμοριών, εκτελέστηκε ο Κ.Κουτσομύτης «Κόνι».


Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ