Σάββατο 21 Αυγούστου 2004
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 27
ΡΕΠΟΡΤΑΖ
Κυκλοφοριακές ρυθμίσεις από σήμερα

Κυκλοφοριακές ρυθμίσεις που άρχισαν να ισχύουν από χτες θα προκαλέσουν προβλήματα στις μετακινήσεις στο Λεκανοπέδιο. Οι ρυθμίσεις εφαρμόζονται λόγω της διεξαγωγής του βάδην, του μαραθωνίου γυναικών και του τρίαθλου.

Στις περιοχές Νέα Ιωνία και Μαρούσι, από χτες τα μεσάνυχτα έως σήμερα στις 11.30 π.μ., διακόπηκε η κυκλοφορία στις οδούς Λαυρίου και Αγίου Γεωργίου, από Σπύρου Λούη έως Καποδιστρίου και στη Νεαπόλεως από την Αγίου Γεωργίου έως την οδό Ελευθερίας, για τις ανάγκες του βάδην. Ανάλογα μέτρα θα ληφθούν τη Δευτέρα, από τα μεσάνυχτα έως τις 12.30 μ.μ.

Σήμερα, 7 π.μ. - 10.30 π.μ., και τη Δευτέρα, 9 π.μ. - 12 μ., θα διακοπεί η κυκλοφορία στην παραλιακή από το ύψος της Βάρης-Κορωπίου μέχρι το Δέλτα Βάρκιζας.

Λόγω του μαραθώνιου γυναικών, από τις 3.30 μ.μ. της Κυριακής, θα διακόπτεται σταδιακά η κυκλοφορία στους Δήμους Μαραθώνα, Νέας Μάκρης, Ραφήνας, Παλλήνης, Χολαργού, Αγίας Παρασκευής, Παπάγου, Νέου Ψυχικού και Πικερμίου. Η στάση και η στάθμευση των οχημάτων, σε όλο το εύρος της μαραθώνιας διαδρομής, απαγορεύεται από σήμερα στις 10 μ.μ.

Αλλαγές στα δρομολόγια

Αλλαγές στα δρομολόγια των λεωφορείων και τρόλεϊ για αύριο, 4 μ.μ. - 9.40 μ.μ., λόγω μαραθώνιου, ανακοίνωσε ο ΟΑΣΑ.

Οι λεωφορειακές γραμμές Α5, Γ5, 303, 314, 315, 324, 407, 408, 416, 419 δε θα λειτουργήσουν, ενώ τροποποιείται και η διαδρομή των υπόλοιπων λεωφορειακών γραμμών που επηρεάζονται από τον μαραθώνιο. Οι γραμμές τρόλεϊ 7 και 8 δε θα λειτουργήσουν και τα οχήματά τους θα ενσωματωθούν στις γραμμές 3 και 13, ενώ τροποποιείται και η διαδρομή των υπόλοιπων γραμμών τρόλεϊ που επηρεάζονται από τον μαραθώνιο.

Σημαντικές τροποποιήσεις θα προκύψουν στις Ολυμπιακές λεωφορειακές γραμμές Χ12 (Δέλτα Φαλήρου μέσω Συγγρού) και Χ14 (Σύνταγμα - ΟΑΚΑ) καθώς και στις δύο λεωφορειακές γραμμές Ε94 (Αεροδρόμιο-σταθμός Εθνική Αμυνα εξπρές, Σύνταγμα-Αεροδρόμιο εξπρές) και Ε95 (Σύνταγμα-Αεροδρόμιο εξπρές).


Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ