Τετάρτη 8 Σεπτέμβρη 2004
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 30
ΜΕΣΑ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗΣ
Απεργίες σε Μέσα Μαζικής Ενημέρωσης

Τρίωρη στάση εργασίας έχει κηρύξει για σήμερα από τις 13.00 - 16.00 το ΔΣ της ΕΣΗΕΑ στους ραδιοφωνικούς σταθμούς «FLASH» και «PLANET». Για τον Ρ/Σ «FLASH 96», διεκδικούν την άμεση επαναπρόσληψη των απολυθέντων, την πληρωμή των δεδουλευμένων του Αυγούστου και όλων των οφειλόμενων αμοιβών, την ακριβή τήρηση των όρων της Συλλογικής Σύμβασης, και την καταβολή στο εξής των δεδουλευμένων κάθε μηνός την 1η του επομένου μήνα, όπως ορίζει ο νόμος. Στον Ρ/Σ «PLANET», απαιτούν την καταβολή των δεδουλευμένων του Αυγούστου και όλων των οφειλομένων δεδουλευμένων, την καταβολή των αμοιβών εκάστου μηνός την 1η του επομένου μήνα, όπως ορίζει ο νόμος και την ακριβή τήρηση των όρων της ΣΣΕ.

Αύριο Πέμπτη, θα πραγματοποιηθεί 24ωρη απεργία στο Ρ/Σ «ΣΚΑΪ», από πρωί στις 6.00 έως το πρωί στις 6.00 της Παρασκευής, ζητώντας την άμεση επαναπρόσληψη των εργαζομένων, τους οποίους ο ραδιοσταθμός απέλυσε (ή υποχρέωσε σε παραίτηση). Εικοσιτετράωρη απεργία θα πραγματοποιηθεί επίσης αύριο στον τηλεοπτικό σταθμό «COSMOPOLIS TVC», με αιτήματα την ανάκληση της αυθαίρετης απόλυσης της Μαρίας Τζήμα και την πλήρη εφαρμογή της ΣΣΕ.

Επίσης, από κοινού με τις συνεργαζόμενες Ενώσεις των εργαζομένων στο χώρο του Τύπου και των ΜΜΕ θα καθοριστούν κινητοποιήσεις στις επιχειρήσεις ενημέρωσης του Γιώργου Τράγκα όπου δεν τηρούνται οι ΣΣΕ, καθώς και στις εφημερίδες συμφερόντων Κ. Μήτση («Αδέσμευτος Τύπος», «Βραδυνή») και στην «Απογευματινή», όπου διαπιστώνεται κύμα απολύσεων.


Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ