Τετάρτη 15 Σεπτέμβρη 2004
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 36
ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ
ΛΑ ΚΟΡΟΥΝΙΑ - ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ
Πίστη για διάκριση

Πολλά περιμένει σήμερα ο Ολυμπιακός από τον Ριβάλντο

Sportidea

Πολλά περιμένει σήμερα ο Ολυμπιακός από τον Ριβάλντο
Την υπόσχεση ότι ο Ολυμπιακός θα δείξει σήμερα στο «Ριαθόρ» (21.45 ΜΕΓΚΑ) ένα καλύτερο πρόσωπο από αυτό που εμφάνισε στα φιλικά παιχνίδια, τόνισε χτες ο Ντούσαν Μπάγεβιτς, κατά την αναχώρηση της ομάδας για την Ισπανία.

Ο προπονητής των «ερυθρολεύκων» δε θέλησε να πει πολλά. Είπε μια κουβέντα για την ομάδα του, πως είναι έτοιμη πλέον, και κάτι για την Ντεπορτίβο Λα Κορούνια, ότι αντιμετωπίζει προβλήματα.

«Η ομάδα είναι έτοιμη. Προσπαθήσαμε να προετοιμαστούμε όσο το δυνατόν καλύτερα, ιδίως τις τρεις τελευταίες ημέρες και είμαι ευχαριστημένος. Η Ντεπορτίβο δεν είναι καλά, αφού έχει κάποια προβλήματα και θα προσπαθήσουμε να εκμεταλλευτούμε αυτή την κατάσταση, για να πάρουμε ένα καλό αποτέλεσμα. Πάντως σε αυτό το παιχνίδι θα είμαστε καλύτεροι απ' ό,τι στα τελευταία φιλικά».

Η αποστολή του Ολυμπιακού αναχώρησε χθες στις 9 το πρωί, με πτήση τσάρτερ και η προπόνηση στο «Ριαθόρ» είχε προγραμματιστεί για αργά χτες βράδυ. Οσον αφορά την 11άδα ο Μπάγεβιτς έχει καταλήξει στους δέκα παίκτες, ενώ η ενδέκατη θέση «παίζεται» ανάμεσα στον Τζιοβάνι και τον Μαυρογενίδη.

Αν ο Μπάγεβιτς επιλέξει ένα άκρως συντηρητικό σχήμα, τότε θα τοποθετηθεί ο Μαυρογενίδης στο κέντρο του γηπέδου, μαζί με τους Στολτίδη, Καφέ και ο Τζιοβάνι θα μείνει στον πάγκο. Αν πάλι αποφασίσει να ξεκινήσει τον Βραζιλιάνο από την αρχή, τότε θα τον τοποθετήσει πίσω από τον Οκκά και θα μείνει ο Μαυρογενίδης στον πάγκο.

Στις υπόλοιπες θέσεις θα αγωνιστούν οι Νικοπολίδης, Πάντος, Βενετίδης, Ανατολάκης, Σούρερ, Στολτίδης, Καφές, Γεωργάτος, Ριβάλντο, Οκκάς. Την αποστολή συμπληρώνουν οι Γιάννου, Κωστούλας, Βάλλας, Ρέζιτς, Γεωργιάδης, Καστίγιο, Μενδρινός. Αποκλείστηκαν και παρέμειναν στην Αθήνα οι τραυματίες Τζόρτζεβιτς, Μάριτς, Φιλιππάκος, Πατσατζόγλου και οι Μπόιτσεκ, Ντουγέρογλου, Κουλουχέρης, Ταραλίδης, Ντ' Ακόλ.

Το παιχνίδι θα διευθύνει ο Βέλγος Φρανκ Ντε Μπλέκερε.

Γκρίνιες στην Ντεπορτίβο

Σειρά προβλημάτων έχει να αντιμετωπίσει ο προπονητής της Ντεπορτίβο Λα Κορούνια, Χαβιέρ Ιρουρέτα. Η ομάδα του προέρχεται από μια βαριά ήττα (1-3), που γνώρισε μέσα στο γήπεδό της από την Οσασούνα, οι ποδοσφαιριστές του δημιουργούν επεισόδια στις προπονήσεις, ο κόσμος γκρινιάζει για τα συνεχή αποτυχημένα αποτελέσματα και ο Τύπος ασκεί δριμύτατη κριτική.

Σαν να μην έφταναν όλα αυτά, ο Ιρουρέτα έχει να αντιμετωπίσει και τους τραυματισμούς βασικών ποδοσφαιριστών του, καθώς οι Μάουρο Σίλβα, Ντουσέρ και Τριστάν είναι τραυματίες και θα απουσιάσουν, ενώ εξαιρετικά αμφίβολη είναι η συμμετοχή του Βίκτορ. Αντίθετα ο Φραν, μάλλον θα είναι σε θέση να αγωνιστεί.

ΠΑΡΟΜΟΙΑ ΘΕΜΑΤΑ
Χωρίς Ριβάλντο (2005-03-24 00:00:00.0)
Βαρύ... αντίο (2005-03-17 00:00:00.0)
Ηττα με παράπονο (2005-03-11 00:00:00.0)
Κρίσιμο σταυροδρόμι (2001-10-17 00:00:00.0)
Με οδηγό την Ατλέτικο (2001-09-18 00:00:00.0)
Με ανάμεικτα συναισθήματα... (2000-09-03 00:00:00.0)

Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ