Τρίτη 21 Σεπτέμβρη 2004
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 37
ΠΑΡΑΟΛΥΜΠΙΑΚΟΙ 2004
ΕΛΛΗΝΙΚΕΣ ΣΥΜΜΕΤΟΧΕΣ

Ο Παναγιώτης Μανέτας συμμετέχει στον τελικό των 100 μ. στην κατηγορία T36 (εγκεφαλική παράλυση). Ο πρωταθλητής μας ήταν δεύτερος στη β΄ σειρά των προκριματικών με 12.78. Ο Ιωάννης Πρώτος τερμάτισε 6ος στον τελικό των 200 μ. ανδρών της κατηγορίας Τ13 (μερική όραση) με χρόνο 23.53. Την πρώτη θέση πήρε ο Μέγιερ από τη Νότια Αφρική (22.70), ενώ το αργυρό και το χάλκινο μετάλλιο πήραν οι Γκόρνακ (Αζερμπαϊτζάν) και Αντράντε (Βραζιλία), αντίστοιχα.

Ενας άλλος αθλητής μας, ο Θεόκλητος Παπαχρήστος, πλησιάζει το χάλκινο μετάλλιο στην κατηγορία των +100 κ. του τζούντο αφού επικράτησε με ippon του Ιάπωνα Γιοσικάζου Ματσουμότο στον α΄ γύρο της φάσης των ρεπεσάζ.

Εκτός συνέχειας στους αγώνες νοκ άουτ του ξίφους επίθεσης της κατηγορίας Α έμεινε ο Νίκος Πέπας, αφού πήρε τη 16η θέση στη γενική κατάταξη.

Δε θα μπορέσουν να συνεχίσουν στη διοργάνωση στην ποδηλασία οι Χρήστος Καλημέρης και ο πιλότος του, Συμεών Τριομμάτης, αφού στο Τάντεμ σπριντ της κατηγορίας Β 1-3 κατέλαβαν την τελευταία θέση (12η).

Τις άσχημες εμφανίσεις της συνέχισε και χτες η Εθνική ανδρών Καλαθοσφαίρισης με αμαξίδιο αφού στο δεύτερο παιχνίδι της ηττήθηκε από την Ολλανδία με 95-34. Αυτή ήταν η δεύτερη βαριά ήττα για το αντιπροσωπευτικό μας συγκρότημα, καθώς στην πρεμιέρα είχε χάσει από το Ιράν με 81-31.

Ο Παναγιώτης Γιαννακουράκης αποκλείστηκε από τον τελικό του αγωνίσματος με αεροβόλο τουφέκι εκ του πρηνηδόν αφού στα προκριματικά κατέλαβε την 25η θέση με 588 βαθμούς.

Στην Αντισφαίριση με αμαξίδιο δεν τα κατάφερε τελικά ο Παναγιώτης Βαζούρας αφού η ανωτερότητα του Αυστραλού Μπονακούρσο ήταν εμφανής. Ο 41χρονος Ελληνας τενίστας ηττήθηκε με 2-0 σετ (6-0, 6-1).

«Σεφτέ» στις νίκες έκανε χτες η Εθνική ομάδα ποδοσφαίρου τυφλών 5χ5 που στη δεύτερη αγωνιστική επικράτησε με 3-1. Υπενθυμίζεται ότι στην πρώτη αγωνιστική η Εθνική μας είχε ηττηθεί από την Αργεντινή με 2-1.

Στη 10η θέση της γενικής κατάταξης βρίσκεται το ελληνικό πλήρωμα με σκάφη τύπου Σόναρ μετά και την ολοκλήρωση της 5ης και 6ης ιστιοδρομίας.

Την ήττα γνώρισε η ελληνική Εθνική ομάδα Γκόλμπολ των ανδρών στην πρεμιέρα της στο Παραολυμπιακό τουρνουά. Η ομάδα του Αντώνη Ανάστου στην πρώτη της συμμετοχή σε Παραολυμπιακούς Αγώνες ηττήθηκε με 13-5 από τον Καναδά.


Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ