Σάββατο 25 Σεπτέμβρη 2004
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 24
Επιλογές
Γκόσπελ, παραδοσιακά και άλλα

Λιζ Μακ Κομπ
Λιζ Μακ Κομπ
Η εξαιρετική ερμηνεύτρια των γκόσπελ Λιζ Μακ Κομπ, φωνή που συνεχίζει την κληρονομιά της μαύρης μουσικής, εμφανίζεται και σήμερα, για δεύτερη συνεχόμενη βραδιά, στο Ηρώδειο, στο πλαίσιο του Φεστιβάλ Αθηνών.

  • Στο Θέατρο Πέτρας ξεκινά σήμερα το τριήμερο «2ο Φεστιβάλ Νέων», με το οποίο κλείνει το Φεστιβάλ της Πετρούπολης. Σήμερα θα πραγματοποιηθούν συναυλίες, θεατρικές και χορευτικές εκδηλώσεις. Εναρξη: 6 μ.μ. Είσοδος ελεύθερη.
  • «Σεργιάνι στην παράδοση», στις 8.30 μ.μ., στο Κηποθέατρο Παπάγου με τη συμμετοχή μουσικών και χορευτικών παραδοσιακών συγκροτημάτων. Είσοδος ελεύθερη.
  • Αύριο (8.30 μ.μ.), στο Κηποθέατρο Παπάγου, κλείνει η αυλαία του φεστιβάλ, με την «8η Συνάντηση Χορωδιών». Θα συμμετέχουν: η Μεικτή και η Παιδική Χορωδία Δήμου Παπάγου, η Χορωδία Δήμου Χολαργού και η Χορωδία Αγ. Γεωργίου Καρύτση. Είσοδος ελεύθερη.
  • Συναυλία στην Ελευσίνα πραγματοποιεί αύριο η Κρατική Ορχήστρα Αθηνών. Με σολίστ τον Αρη Γαρουφαλή και μαέστρο τον Βύρωνα Φιδετζή θα παρουσιάσει ένα πρόγραμμα με έργα Μπετόβεν.
  • «Μαμά πετάω» τιτλοφορείται η παράσταση του Εικαστικού Θεάτρου Κούκλας «Πράσσειν Αλογα», στην «Τεχνόπολη» (Γκάζι), αύριο, στις 9.30 μ.μ. Μια παράσταση κούκλας που αναφέρεται στις δυσκολίες που συναντούν οι άνθρωποι με ειδικές ανάγκες στην προσπάθειά τους να ενταχθούν στην κοινωνία.
  • Στον ίδιο χώρο, τη Δευτέρα, η Θεατρική Ομάδα «Ακροβασία», που αποτελείται από άτομα με ειδικές ανάγκες, θα παρουσιάσει το έργο «Δάφνες και Πικροδάφνες» των Δ. Κεχαΐδη - Ε. Χαδιαρά.
  • Τα «Παλαιινά Σεφέρια» παρουσιάζουν κρητική παραδοσιακή μουσική και δικά τους κομμάτια, σήμερα, στο «Μπαράκι του Βασίλη» (Διδότου 3, Κολωνάκι). Το σχήμα αποτελούν οι: Ζαχαρίας Σπυριδάκης, Ειρήνη Δερέμπεη, Κάρολος Κουκλάκης, Αγγελική Ξεκαλάκη.
  • Αύριο, στον ίδιο χώρο, θα παρουσιαστεί ένα πρόγραμμα - αναφορά στον Μίκη Θεοδωράκη, από τους Ντόρα Αθανασίου, Μηνά Μπόγρη και Γιώργο Ρούσσο. Ακολουθεί τη Δευτέρα ρεμπέτικη βραδιά, από τους Γ. και Στ. Σίνη, Αν. Τζαβέρα κ.ά.

Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ