Κυριακή 3 Οχτώβρη 2004
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 14
ΕΝΘΕΤΗ ΕΚΔΟΣΗ: "7 ΜΕΡΕΣ ΜΑΖΙ"
ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ
ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ - Α'-Β' ΕΘΝΙΚΗ
Εξοδος κινδύνου

ΠΑΟ, Ολυμπιακός και Ηρακλής που οδηγούν την κούρσα έχουν δύσκολη αποστολή

Το ντέρμπι της Θεσσαλονίκης ανάμεσα σε ΠΑΟΚ και Ηρακλή ξεχωρίζει από το σημερινό πρόγραμμα

Sportidea

Το ντέρμπι της Θεσσαλονίκης ανάμεσα σε ΠΑΟΚ και Ηρακλή ξεχωρίζει από το σημερινό πρόγραμμα
Επικίνδυνη έξοδο έχουν σήμερα και οι τρεις πρωτοπόροι στο πρωτάθλημα της Α' Εθνικής στα πλαίσια της 3ης αγωνιστικής. Ας δούμε όμως αναλυτικότερα το πρόγραμμα:

Στην Καλαμαριά ο νέος στην κατηγορία Απόλλωνας θα υποδεχτεί τον Παναθηναϊκό. Ο τεχνικός των Ποντίων, Εδουάρδο Αμαρίν τόνισε: «Αναμφίβολα ο ΠΑΟ είναι το λογικό φαβορί για τη νίκη. Εμείς θα προσπαθήσουμε με όλες μας τις δυνάμεις να αποσπάσουμε ένα θετικό αποτέλεσμα». Από τη μεριά του ο τεχνικός του τριφυλλιού Γιτζάκ Σουμ επισημάνει: «Σε καμία περίπτωση δεν πρέπει να ξεχωρίζουμε τα ματς σε εύκολα ή δύσκολα. Σεβόμαστε κάθε αντίπαλο. Αν είμαστε καλύτεροι πρέπει να το δείξουμε μέσα στο γήπεδο».

Στην Ξάνθη ο Ολυμπιακός δοκιμάζεται απέναντι στη Σκόντα. Ο κόουτς της ομάδας της Θράκης και τέως τεχνικός των ερυθρολεύκων Γιάννης Μαντζουράκης είπε: «Στην έδρα μας είμαστε ισχυροί και παίζουμε στα ίσα όλους τους αντιπάλους. Στα χαρτιά ο Ολυμπιακός είναι καλύτερος όμως αυτό πρέπει να το αποδείξει μέσα στο τερέν».

Στην αντίπερα όχθη, ο Ντούσαν Μπάγεβιτς φανερά προσγειωμένος μετά την επιτυχία κόντρα στη Λίβερπουλ τονίζει: «Σε καμία περίπτωση δεν πρέπει τα μυαλά μας να πάρουν αέρα. Αλλο Ευρώπη άλλο Ελλάδα. Μόνο με πειθαρχία και σοβαρότητα θα φτάσουμε στους βαθμούς της νίκης».

Αναμφίβολα το μεγάλο ματς θα γίνει σήμερα στην Τούμπα στο ντέρμπι της Θεσσαλονίκης όπου ο ΠΑΟΚ θα φιλοξενήσει τον Ηρακλή. Με νέο τεχνικό ο δικέφαλος τον Ελβετό Ρολφ Φρίνγκερ, αντικαταστάτη του Αγγελου Αναστασιάδη, ψάχνει μια καλή εμφάνιση και επιστροφή στις νίκες: «Γνωρίζω ότι η ομάδα είναι σε άσχημη ψυχολογική κατάσταση, όμως σε αυτό το τοπικό ντέρμπι πρέπει να κάνουμε μια νέα αρχή», υποστήριξε ο Φρίνγκερ.

Οσον αφορά τον ομόλογό του Σέρτζιο Μαρκαριάν δηλώνει: «Ο Ηρακλής είναι σε καλή κατάσταση και πιστεύω ότι μπορεί να αποσπάσει θετικό αποτέλεσμα. Η έδρα είναι καυτή, όμως μπάλα παίζουν οι παίκτες και όχι οι φίλαθλοι».

Αναλυτικά το σημερινό πρόγραμμα της 3ης αγωνιστικής: Σκόντα Ξάνθη - Ολυμπιακός (18.15 ΑΛΦΑ), Καλαμαριά - Παναθηναϊκός (20.15 ΑΛΦΑ), Εργοτέλης - Αρης (16.30), Αιγάλεω - Ιωνικός (20.00 ΣΟΥΠΕΡΣΠΟΡ), ΠΑΟΚ - Ηρακλής (18.15 ΣΟΥΠΕΡΣΠΟΡ), ΑΕΚ - Πανιώνιος (21.00 ΣΟΥΠΕΡΣΠΟΡ).

  • Μετά από δύο αγωνιστικές εκτός έδρας, ο πρώτος στη βαθμολογία Πανσερραϊκός θα υποδεχτεί την Κασσάνδρα. Ενδιαφέρον παρουσιάζει και η συνάντηση της Λάρισας με την Καλαμάτα. Αναλυτικά το σημερινό πρόγραμμα της 3ης αγωνιστικής στη Β' Εθνική: Ηλυσιακός - Απόλλωνας, Καστοριά - Παναχαϊκή, Προοδευτική - Ατρόμητος, Πανσερραϊκός - Κασσάνδρα, Λάρισα - Καλαμάτα, Νίκη Βόλου - Εθνικός Αστέρας. Ματαιώνεται ο αγώνας Ακράτητου - Λεβαδειακού και αναβάλλεται η αναμέτρηση Πανηλειακού - Ποσειδώνα ΝΠ. Τα ματς θα αρχίσουν στις 16.30.

Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ