Σάββατο 2 Οχτώβρη 2004
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 37
ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ
ΟΥΕΦΑ
Τριπλή εκπροσώπηση

Τριπλή εκπροσώπηση θα έχει η χώρα μας στην κλήρωση της φάσης των ομίλων του Κυπέλλου ΟΥΕΦΑ, που θα πραγματοποιηθεί την προσεχή Τρίτη (5/10) στη Νιόν της Ελβετίας. Στην κληρωτίδα θα μπουν 40 ομάδες, οι οποίες έχουν ήδη χωριστεί σε πέντε γκρουπ δυναμικότητας, απ' όπου θα προκύψουν οι οκτώ όμιλοι της δεύτερης φάσης.

Σε καλύτερη μοίρα από τις τρεις ελληνικές ομάδες βρίσκεται η ΑΕΚ. Η Ενωση τοποθετήθηκε στο α΄ γκρουπ δυναμικότητας κι έτσι θα αποφύγει ομάδες όπως είναι η Λάτσιο, η Πάρμα, η Νιούκαστλ και η Στουτγκάρδη. Οσον αφορά στον Πανιώνιο και στο Αιγάλεω, τοποθετήθηκαν στο δ΄ και ε΄ γκρουπ, αντίστοιχα, και το έργο τους θα είναι εξαιρετικά δύσκολο.

Κατά τη διάρκεια της κλήρωσης θα βγαίνει μία ομάδα από κάθε γκρουπ δυναμικότητας, οπότε η ΑΕΚ θα είναι επικεφαλής ομίλου. Να σημειωθεί ότι δε θα πέσουν στον ίδιο όμιλο ομάδες από την ίδια χώρα.

Στον όμιλο κάθε ομάδα θα δώσει τέσσερις αγώνες, δύο εντός και δύο εκτός έδρας, ενώ σε μία αγωνιστική θα έχει ρεπό. Την πρόκριση στην επόμενη φάση των «32» παίρνουν οι τρεις πρώτες ομάδες κάθε ομίλου (24), στις οποίες θα προστεθούν οι 8 που θα υποβιβαστούν από το Τσάμπιονς Λιγκ.


Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ