Σάββατο 2 Οχτώβρη 2004
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 37
ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ
ΚΥΠΕΛΛΟ ΜΠΑΣΚΕΤ
«Αιώνιο» ντέρμπι

Sportidea

Με το ντέρμπι των «αιωνίων», Ολυμπιακού και Παναθηναϊκού, να μονοπωλεί το ενδιαφέρον ανοίγει η αυλαία της αγωνιστικής δράσης των ομάδων της Α1 με τη συμμετοχή τους στη Β΄ φάση του Κυπέλλου Ελλάδας. Στο ΣΕΦ αύριο, Κυριακή, ο Ολυμπιακός θα υποδεχτεί τον Παναθηναϊκό στο πρώτο γερό τεστ των δύο ομάδων για τη φετινή χρονιά. Στην Αμαλιάδα, νέα έδρα του Ιωνικού από φέτος, οι Νεοφιλαδελφειώτες υποδέχονται τον Ηρακλή, σε ένα ματς όπου αναμένεται με ενδιαφέρον η ανταπόκριση των φιλάθλων της πόλης στα ματς του Ιωνικού, ενώ στην Πυλαία ο ΠΑΟΚ περιμένει τη Λάρισα.

Ο Αρης περιμένει στο «Ιβανώφειο» (κεκλεισμένων των θυρών, αφού η τιμωρία του όπως ενημέρωσε η ΕΟΚ ισχύει ακόμη) τον Απόλλωνα Πατρών. Ο Πανελλήνιος υποδέχεται το Μαρούσι, η ΜΕΝΤ θα αντιμετωπίσει το Μακεδονικό, ο Πανιώνιος τη Νήαρ Ηστ.

Αναλυτικά το πρόγραμμα: ΠΑΟΚ-Λάρισα (18.00), Ιωνικός ΝΦ-Ηρακλής (17.00). ΚΥΡΙΑΚΗ: Αρης-Απόλλων (17.00), Πανελλήνιος-Μαρούσι (17.00). ΜΕΝΤ-Μακεδονικός (17.00) Ολυμπιακός-ΠΑΟ (19.00, ΕΤ1), Πανιώνιος-Νήαρ Ηστ (17.00).


Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ