Τετάρτη 6 Οχτώβρη 2004
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 5
ΑΠΟ ΜΕΡΑ ΣΕ ΜΕΡΑ
Ντροπή!!!

«Στην Ελλάδα η ανεργία εξακολουθεί να είναι η δεύτερη υψηλότερη στην ΕΕ και, ταυτόχρονα, έχουμε μεγάλη μείωση της απασχόλησης. Είπε ο κ. Σημίτης ότι η ανεργία μειώθηκε το δεύτερο τρίμηνο του 2003 στο 8,9%... Μήπως αναφέρεται σε άλλη χώρα;... Ντροπή!!!!». Αυτά έλεγε, μεταξύ πολλών άλλων ακόμη, στις 3 Σεπτέμβρη 2003, ο Γερ. Γιακουμάτος, τότε υπεύθυνος του Τομέα Εργασίας και Κοινωνικής Ασφάλισης της ΝΔ.

Προχτές, ο υφυπουργός Απασχόλησης πλέον, Γ. Γιακουμάτος, δέχτηκε στο υπουργείο τους εκπροσώπους των απολυμένων, ουσιαστικά, εργαζομένων της εταιρίας «Τρικολάν» της Νάουσας και αφού τους διαβεβαίωσε για τις ...καλές προθέσεις της κυβέρνησης, δεν ανέλαβε την παραμικρή δέσμευση, σχετικά με την εξασφάλιση της δουλιάς τους, ξεκαθαρίζοντάς τους, μάλιστα, ότι δεν μπορεί να κάνει τίποτε. Βλέπετε, η κυβέρνηση άλλαξε, αλλά και η τωρινή - όπως και η προηγούμενη - τους «νόμους της αγοράς» και την ασυδοσία των κεφαλαιοκρατών έχει κορόνα στο κεφάλι της.

Εμείς τι να πούμε; Ντροπή (!!!) για τον κύριο υφυπουργό και ανάγκη να βγουν τα εύλογα πολιτικά συμπεράσματα, για τους εργαζόμενους...


Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ