Πέμπτη 4 Μάη 2000
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 34
ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ
ΤΣΑΜΠΙΟΝΣ ΛΙΓΚ
«Δάγκωσαν οι νυχτερίδες»

Οι «νυχτερίδες... ξαναδάγκωσαν»! Αυτή τη φορά η Μπαρτσελόνα ήταν το θύμα της Βαλένθια, που παίζοντας με αντεπιθέσεις καθήλωσε τους φιλοξενούμενους (4-1), οι οποίοι πλέον βλέπουν το τρένο του τελικού να απομακρύνεται. Ο Ανγκούλο ήταν ο παίκτης που έδωσε τις λύσεις για άλλη μια φορά και ο Κλαούντιο Λόπεζ να βάζει το κερασάκι στην τούρτα με το τελευταίο γκολ.

Οι «Καταλανοί» μπήκαν στον αγώνα νωθροί και το πλήρωσαν. Οι γηπεδούχοι στο πρώτο δεκάλεπτο προηγήθηκαν στο σκορ με τον Ανγκούλο να πιάνει ένα μονοκόμματο σουτ από τη μικρή περιοχή. Ο Ριβάλντο, που προσπάθησε μετά να πάρει την κατάσταση στα χέρια του, δεν τα κατάφερε και έτσι βρέθηκε ο Πελεγκρίνο να στείλει την μπάλα στα δίχτυα της ομάδας του και να βάλει την Μπάρτσα ξανά μέσα στο παιχνίδι.

Και ενώ πλησίαζε η λήξη του ημιχρόνου, ο Ανγκούλο και πάλι (43΄) διπλασίασε τα τέρματα της ομάδας του, ενώ το 3-1 πέτυχε με εύστοχη εκτέλεση πέναλτι στο 2΄ των καθυστερήσεων ο Μεντιέτα. Στο β΄ μέρος η απόδοση των δύο ομάδων έπεσε και έτσι ο Λόπεζ με ένα δυνατό σουτ έστειλε την μπάλα πρώτα στο δοκάρι και μετά στα δίχτυα του Χεσπ γράφοντας το τελικό 4-1.

ΒΑΛΕΝΘΙΑ: Κανιθάρες, Πελεγκρίνο, Τζούκιτς, Μεντιέτα, Κλ. Λόπεζ, Φαρινός, Ανγκούλο, Τζεράρ, Καρμπόνι, Κίλι Γκονζάλεθ, Αγκλομά.

ΜΠΑΡΤΣΕΛΟΝΑ: Χεσπ, Ραϊζίγκερ, Γκουαρντιόλα, Κόκου, Κλάιφερτ, Ριβάλντο, Ντάνι, Φ. Ντ. Μπουρ, Ζέντεν, Γκάμπρι, Πουγιόλ.


Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ