Σάββατο 16 Οχτώβρη 2004
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 29
ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ
ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ
Δυνατές αναμετρήσεις

Με δυνατές αναμετρήσεις ξαναρχίζει το πρωτάθλημα της Α' κατηγορίας, μετά τη διακοπή για το παιχνίδι της Εθνικής με την Ουκρανία. Την αυλαία ανοίγει σήμερα ο ΟΦΗ που υποδέχεται τον Πανιώνιο και τη σκυτάλη παίρνουν οι εκπρόσωποι της χώρα μας στο Τσάμπιονς Λιγκ.

Ο Ολυμπιακός υποδέχεται τον Εργοτέλη, με τον Μπάγεβιτς να επισημαίνει ότι οι παίχτες του πρέπει να είναι συγκεντρωμένοι και να μη σκέφτονται τη Μονακό. Στο ίδιο πνεύμα κινείται και η τεχνική ηγεσία στον Παναθηναϊκό, που περιμένει οι «πράσινοι» να σκεφτούν το παιχνίδι με το Αιγάλεω και όχι την Αρσεναλ. Στην πρεμιέρα του, στον πάγκο των πρωτοπόρων, ο Σκάζνι θα στερηθεί τις υπηρεσίες των Μπασινά, Παπαδόπουλου, Σανμαρτεάν. Αντίθετα ο Ολισαντέμπε, μετά από καιρό, δείχνει έτοιμος να επιστρέψει στην ενεργό δράση και (μάλλον) θα είναι στον πάγκο. Με απουσίες θα παραταχθεί και το Αιγάλεω, οι άνθρωποι του οποίου δηλώνουν, σε όλους τους τόνους, ότι βασικό τους μέλημα είναι το πρωτάθλημα και όχι το ΟΥΕΦΑ.

Από το αυριανό πρόγραμμα ξεχωρίζει η αναμέτρηση του Ηρακλή με την ΑΕΚ. Ο Μαρκαριάν, που μίλησε για «ένα πολύ δύσκολο παιχνίδι», δεν υπολογίζει τους Σεγκιρί, Δρούγα, Νέκο. Ο Σάντος δεν αντιμετωπίζει ιδιαίτερα προβλήματα και θα έχει την ευκαιρία να δει τι μπορεί να περιμένει από τους παίχτες του, στο πρώτο εκτός έδρας δύσκολο παιχνίδι. Το πλήρες πρόγραμμα είναι: ΣΑΒΒΑΤΟ: ΟΦΗ - Πανιώνιος (17.00, ΣΟΥΠΕΡΣΠΟΡ), Ολυμπιακός - Εργοτέλης (18.00, ΑΛΦΑ), Παναθηναϊκός - Αιγάλεω (20.00, ΣΟΥΠΕΡΣΠΟΡ). ΚΥΡΙΑΚΗ: Αρης - Χαλκηδόνα (15.30), Καλλιθέα - ΠΑΟΚ (17.30, ΣΟΥΠΕΡΣΠΟΡ), Απόλλων Καλαμαριάς - Ξάνθη (18.00, ΑΛΦΑ), Ιωνικός - Κέρκυρα (19.30, ΣΟΥΠΕΡΣΠΟΡ), Ηρακλής - ΑΕΚ (20.00, ΑΛΦΑ).

  • Το πρόγραμμα για την 4η αγωνιστική στη Β' Εθνική (Κυριακή, 15:30), έχει ως εξής: Καστοριά - Ηλυσιακός, Απόλλων Αθηνών - Πανηλειακός, Παναχαϊκή 2005 - Προοδευτική, Ατρόμητος Αθηνών - Πανσερραϊκός, Λεβαδειακός - Λάρισα, Κασσάνδρα - Εθνικός Αστέρας, Καλαμάτα - Νίκη Βόλου, Ποσειδών Νέων Πόρων - Ακράτητος (ματαιώθηκε).

Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ