Σάββατο 23 Οχτώβρη 2004
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 29
ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ
AEK
Ανώμαλη προσγείωση

«Το πάθημα να γίνει μάθημα». Αυτή είναι η φιλοσοφία που επικρατεί στην ΑΕΚ, από την επομένη μέρα της συντριβής στη Ρωσία. Οι υπεύθυνοι των «κιτρινόμαυρων» έχουν ως βασικό στόχο να περιορίσουν τις συνέπειες, δηλαδή να μην επηρεαστεί η ομάδα και να ανασυνταχθεί. Αναφερόμενος στον προχτεσινό αγώνα ο Σάντος, δήλωσε: «Στο πρώτο ημίχρονο παίξαμε όπως έπρεπε απέναντι σε μία γρήγορη και δυνατή ομάδα, που διαθέτει και καυτή έδρα. Στην επανάληψη όμως κάναμε ό,τι δεν έπρεπε, με συνέπεια να υποστούμε αυτή τη βαριά ήττα. Μας στοίχισαν η απειρία και τα λάθη. Αν θέλουμε να είμαστε σοβαρή ομάδα, οφείλουμε να αγωνιζόμαστε μέχρι το τελευταίο λεπτό».

Από την πλευρά του ο Χρ. Κόντης, μιλώντας στην «ΕΡΑ ΣΠΟΡ», ανέφερε για το παιχνίδι του ΟΥΕΦΑ: «Δεν έχω καταλάβει ακόμη τι έγινε. Σαν να μπήκε άλλη ομάδα στο γήπεδο στο δεύτερο ημίχρονο. Θα μπορούσαμε στο πρώτο ημίχρονο να είχαμε πετύχει τρία γκολ και τώρα θα μιλάγαμε διαφορετικά. Το άσχημο αποτέλεσμα οφείλεται στη δική μας κακή απόδοση και όχι στην καλή απόδοση της αντιπάλου μας. Σε κανένα σημείο δεν υποτιμήσαμε την αντίπαλο. Δεν μπορώ όμως να δώσω εξήγηση. Είχαμε ένα κακό ημίχρονο. Ισως το χειρότερο της φετινής περιόδου. Είμαστε καινούρια ομάδα και θέλουμε λίγο χρόνο μπροστά μας. Δεν έχουμε φθάσει ακόμη στο επιθυμητό σημείο. Ισως είναι καλό που φάγαμε τώρα μια σφαλιάρα. Μετά από μια τέτοια εμφάνιση, μετά από ένα κακό αποτέλεσμα, πρέπει να φανείς δυνατός. Δεν έχουμε βάλει στόχους. Θέλουμε να φτιάξουμε μια καλή ομάδα. Βήμα - βήμα, θα κινηθούμε και στο τέλος θα δούμε τι έχουμε πετύχει. Είμαστε πρώτοι στη βαθμολογία, αλλά αυτό δε λέει τίποτα. Ακόμη είναι πολύ νωρίς. Τώρα θα πρέπει να ξεχάσουμε αυτό το άσχημο αποτέλεσμα και να δούμε μπροστά. Εχουμε ένα δύσκολο παιχνίδι πρωταθλήματος».

Η Ζενίτ λοιπόν ανήκει στο παρελθόν. Γι' αυτό και ο Πορτογάλος τεχνικός επισήμανε στους παίχτες του: «Εχουμε πει ότι δεν πρέπει να παρατάμε ένα παιχνίδι που πάει στραβά, αλλά να το παλεύουμε μέχρι το τελευταίο λεπτό. Δεν επιτρέπεται να αφήνουμε τον αντίπαλο να κάνει ό,τι θέλει μέσα στο γήπεδο. Πρέπει να ξεχάσουμε όσο πιο γρήγορα γίνεται αυτό το άσχημο αποτέλεσμα. Πλέον έχουμε στο μυαλό μας τον αγώνα με την Καλλιθέα».


Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ