Κυριακή 21 Νοέμβρη 2004
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 10
ΕΝΘΕΤΗ ΕΚΔΟΣΗ: "7 ΜΕΡΕΣ ΜΑΖΙ"
ΠΟΙΚΙΛΗΣ ΥΛΗΣ - ΣΚΑΚΙ
Αποφεύγει τον Κασπάροβ ο Βλ. Κράμνικ

Στο Παγκόσμιο Νέων - Νεανίδων οι Ελληνίδες κοντά στην κορυφή

Η Ελληνίδα σκακίστρια Ζωή Ιορδανίδου, σε πρόσφατο αγώνα στο Παγκόσμιο Πρωτάθλημα Νέων -Νεανίδων 2004 στο Ηράκλειο Κρήτης
Η Ελληνίδα σκακίστρια Ζωή Ιορδανίδου, σε πρόσφατο αγώνα στο Παγκόσμιο Πρωτάθλημα Νέων -Νεανίδων 2004 στο Ηράκλειο Κρήτης
Ο Ρώσος GM Βλαντιμίρ Κράμνικ, επίσημος πλέον διεκδικητής του παγκόσμιου τίτλου της FIDE, μετά την άρνησή του να αντιμετωπίσει σε ματς για το Παγκόσμιο Πρωτάθλημα τον νικητή του ματς Καζιμτζάνοβ - Κασπάροβ, πρόσφατα, λίγο πριν την έναρξη του Ατομικού Πρωταθλήματος Ρωσίας (και αφού ήδη είχε ζητήσει την αναβολή του παραπάνω πρωταθλήματος), έστειλε από το Παρίσι - αγωνίζεται όπως γνωρίζουμε στη Γαλλική ΝΑΟ Chess - στους Ρώσους διοργανωτές ιατρική γνωμάτευση στην οποία αναφέρεται ότι το πρόσφατο ματς με τον Πίτερ Λέκο τον κούρασε και πρέπει για δύο μήνες να αποφύγει το στρες.

Αποφεύγει τον Κασπάροβ και τους άλλους κορυφαίους ο Κράμνικ; Προετοιμάζεται για τον παγκόσμιο τίτλο και δε θέλει να του ξεφύγουν «μυστικές» βαριάντες; Θα δείξει το αμέσως χρονικό διάστημα μετά το ματς Καζιμτζάνοβ - Κασπάροβ στις αρχές του 2005.

* Στο Παγκόσμιο Πρωτάθλημα Νέων - Νεανίδων που έγινε στο Ηράκλειο Κρήτης, μετά τον 8ο γύρο (έμεναν ακόμα τρεις αγώνες) η Μαρία Τσαρουχά είχε 6 βαθ. και διεκδικούσε μετάλλιο. Κοντά στην κορυφή της βαθμολογίας ήταν και οι Νεάνιδες Ιορδανίδου, Παυλίδου και Παπαδοπούλου.


Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ