Σάββατο 20 Νοέμβρη 2004
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 24
Επιλογές
Εικαστικές προσκλήσεις

Εργο του Θ. Παπαγιάννη
Εργο του Θ. Παπαγιάννη
Εγκαινιάζεται σήμερα στην Ενωση Πτυχιούχων Σχολής Καλών Τεχνών (Θόλου και Πανός, Πλάκα), έκθεση ζωγραφικής των: Κωνσταντίνου Κωνσταντινίδη, Αργύρη Πασχάλη και Εφης Τσουλουχοπούλου. Διάρκεια έως 8/1/2005.

Συνεχίζεται στην γκαλερί «Ανεμος» (Αγ. Τρύφωνος 12, Κηφισιά) η έκθεση έργων γλυπτικής του Θόδωρου Παπαγιάννη. Θα διαρκέσει έως τις 11/12.

Μικρές ιστορίες που μοιάζουν να διασώθηκαν από έναν ξεχασμένο μύθο ή κάποια παλιά τοιχογραφία, αφηγούνται τα έργα της Εβίτας Φραντζολά που παρουσιάζονται από τη Δευτέρα (8μμ) στην γκαλερί «Αγκάθι» (Μηθύμνης 12 και Επτανήσου, πλατεία Αμερικής). Πρόκειται για 15 λάδια μικρών και μεσαίων διαστάσεων.

Εγκαινιάζεται τη Δευτέρα (8μμ) στην «Ελληνογερμανική Αγωγή» (Παλλήνη Αττικής), έκθεση έργων του χαράκτη - ζωγράφου Παναγιώτη Γράββαλου. Θα μιλήσει η επιμελήτρια της έκθεσης, Αθηνά Σχινά.

«Υπέροχοι άνθρωποι» τιτλοφορείται η έκθεση της Ελένης Ζούνη που φιλοξενείται (έως 8/1) στην γκαλερί «Μέδουσα» (Ξενοκράτους 7). Η πρώτη ενότητα περιλαμβάνει έργα μεγάλων διαστάσεων ζωγραφισμένα σε καμβά και ξύλο, που πραγματεύονται την αγωνία του ανθρώπου να διατηρήσει την πνευματικότητά του σε έναν κόσμο που αλλοτριώνεται καθημερινά από τη διαστρέβλωση κάθε αλήθειας από τα παντοδύναμα ΜΜΕ. Η δεύτερη ενότητα προκύπτει από την παρατήρηση του οπτικού κατακλυσμού που κατασκευάζουν τα ΜΜΕ με τους «πρωταγωνιστές» της πολιτικής.


Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ