Τρίτη 9 Μάη 2000
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 35
ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ
Κυπριακές ταινίες

Ξεκινά σήμερα στο «ΠΑΛΛΑΣ» (Βουκουρεστίου 1) το τριήμερο αφιέρωμα «Κινηματογραφιστές από την Κύπρο», που συνδιοργανώνουν το ΥΠΠΟ, το υπουργείο Παιδείας και Πολιτισμού Κύπρου και το Φεστιβάλ Κινηματογράφου Θεσσαλονίκης με τη συνεργασία του «Σπιτιού της Κύπρου».

Σήμερα θα προβληθούν οι ταινίες: «Ο εντομοσυλλέκτης» του Σταύρου Παπαγεωργίου, «Espresso» των Α. Φλωρίδη και Θ. Νικολαΐδη, «Δρόμοι και πορτοκάλια» της Αλίκης Δανέζη - Κνούτσεν, «Επικήδειος» του Θωμά Καλλή, «Τρικολόρε» του Ηλία Δημητρίου, «Νεκρή ζώνη» του Κυριάκου Τοφαρίδη.

Τετάρτη: «Η βάπτιση» του Χρήστου Γεωργίου, «Σταδιακή βελτίωση του καιρού» του Γιάννη Οικονομίδη, «Σαν μιλάνε τα γράμματα» Ε. Χατζηκυριάκου, «Το νησί» της Ιρένας Ιωαννίδου, «Στιγμές ζωής» του Μαρίνου Καρτίκη, «Το φτερό της Μύγας» του Χρήστου Σιοπαχά, «Τηλέμαχος Κάνθος» του Πασχάλη Παπαπέτρου.

Παρασκευή: «2 χιλιάδες μίλια και 13 χρόνια» του Γιάννη Οικονόμου, «Το τείχος» του Πανίκου Χρυσάνθου, «Αύριο βλέπουμε» του Ρήσου Χαραλαμπίδη, «Η σφαγή του κόκορα» του Ανδρέα Πάντζη.


Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ