Πέμπτη 25 Νοέμβρη 2004
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 37
ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ
ΕΥΡΩΛΙΓΚΑ
Δύσκολες αποστολές

Δύσκολο έργο περιμένει σήμερα τις δυο ελληνικές ομάδες στην Ευρωλίγκα στο μπάσκετ. Στη Μαδρίτη ο Ολυμπιακός (22.10) ψάχνει το... βάλσαμο για την εντός έδρας ήττα από την Πρόκομ την προηγούμενη αγωνιστική, έχοντας ως ορόσημο το γεγονός ότι στην προηγούμενη ευρωπαϊκή του έξοδο, στο Ζάγκρεμπ, ο Ολυμπιακός κατάφερε να πάρει το διπλό. Η Ρεάλ Μαδρίτης πάντως δεν είναι το ίδιο. Αυτό το γνωρίζουν τόσο ο Καζλάουσκας όσο και οι παίκτες: «Εχω δει και τα τρία παιχνίδια της Ρεάλ στην Ευρωλίγκα και το συμπέρασμα είναι ότι πρόκειται για μια πολύ καλή ομάδα. Αυτό άλλωστε φαίνεται κι από την πορεία της στο ισπανικό πρωτάθλημα. Είναι μια ομάδα με πολλές λύσεις σε όλες τις θέσεις, που παίζει γρήγορο μπάσκετ και έχει συνεχή κίνηση σε άμυνα και επίθεση», τόνισε ο Λιθουανός.

Στην ΑΕΚ έχουν συνειδητοποιήσει πως ο κόμπος έχει φτάσει στο χτένι όσον αφορά τη φετινή ευρωπαϊκή τους πορεία και πως αν θέλουν να διατηρήσουν τις όποιες ελπίδες έχουν για πρόκριση στο Top 16 της Ευρωλίγκα, θα πρέπει να κερδίσουν πάση θυσία τη σήμερα (19.10) στο Γαλάτσι τη Βιλερμπάν. «Αν θέλουμε να έχουμε ελπίδες πρόκρισης, πρέπει να νικήσουμε. Δεν υπάρχει άλλο αποτέλεσμα για μας», λέει ο Φώτης Κατσικάρης.

  • Τουλάχιστον νίκησε... Σε μια μέτρια εμφάνιση ο Παναθηναϊκός αν και δεν ικανοποίησε με την απόδοσή του εντούτοις κατάφερε να επικρατήσει των Σκαϊλάινερς από τη Φρανκφούρτη 72-67 που αν και πρωτάρηδες στη διοργάνωση κατάφεραν να... τρομάξουν τους έμπειρους παίκτες των «πρασίνων».

Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ