Πέμπτη 25 Νοέμβρη 2004
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 37
ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ
ΡΟΝΖΕΜΠΟΡΓΚ - ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ 2-2
«Λάσπωσαν» οι... ελπίδες

Στη λάσπη του σταδίου στο Τρονχάιμ... κόλλησαν και οι ελπίδες του Παναθηναϊκός για πρόκριση στον επόμενο γύρο του Τσάμπιονς Λιγκ. Η ισοπαλία 2-2 κόντρα στη Ρόζενμποργκ σε συνδυασμό και με το 1-1 μεταξύ της Αϊντχόβεν και της Αρσεναλ ψαλίδισε και τα όνειρα των πρωταθλητών, καθώς πρέπει να νικήσει τους Ολλανδούς την τελευταία αγωνιστική και να ευελπιστεί σε στραβοπάτημα της Αρσεναλ που φιλοξενεί τη Ρόζενμπουργκ. Οι «πράσινοι» πάντως είχαν την τύχη στα χέρια τους καθώς δυο φορές κατάφεραν να προηγηθούν με τον Κωνσταντίνου (16`), Σκάτσελ (71`) αλλά η ολιγωρία στην άμυνα σε δυο φάσεις στο Β` μέρος έδωσε το δικαίωμα στους γηπεδούχους να ισοφαρίσουν με τον Χέλσταντ (68` - 76`). Σε αυτό συντέλεσε και η μέτρια απόδοση που είχαν οι παίκτες του Παναθηναϊκού στην επανάληψη καθώς έχασαν το ρυθμό του Α` μέρους που τους έδινε το δικαίωμα να ελέγχουν το παιχνίδι. Αποτέλεσμα ήταν οι γηπεδούχοι να ισορροπήσουν και στα δυο γκολ να εκμεταλλευτούν με τον καλύτερο τρόπο τα κενά στην άμυνα των φιλοξενούμενων.

Ρόζενμποργκ: Γιόνσεν, Χοφτούν, Στραντ, Φ. Γιόνσεν, Σόλι, Χάνσιν, Στόρφλορ (Χέσταντ 55'), Στένσαας, Μπράτμπακ, Μπράατεν (Τζιόρτζ 88'), Ντορσίν.

Παναθηναϊκός: Χαλκιάς, Χένρικσεν, Κώτσιος, Μάριτς (Μίτου 77'), Γκονζάλες, Κυργιάκος, Κωνσταντίνου, Μπασινάς, Βύντρα, Σκάτσελ (Σαπάνης 82'), Κωνσταντινίδης (Ολισαντέμπε 87').


Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ