Τρίτη 9 Μάη 2000
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 39
ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ
ΤΣΑΜΠΙΟΝΣ ΛΙΓΚ
Τα βλέμματα στο Μόναχο

Την ανατροπή του 0-2 της Μαδρίτης κυνηγά σήμερα το βράδυ (21.45 ΜΕΓΚΑ)) η κυπελλούχος, πλέον, Γερμανίας (3-0 επί της Βέρντερ στον τελικό του Σαββάτου) Μπάγερν Μονάχου. Οι Βαυαροί, που ηττήθηκαν εύκολα στον πρώτο ημιτελικό του Τσάμπιονς Λιγκ κόντρα στη Ρεάλ, θα αναζητήσουν τον παλιό καλό εαυτό τους και το εισιτήριο για τον τελικό της 24ης Μάη που θα γίνει στο Σταντ Ντε Φρανς του Παρισιού.

«Πρέπει να παλέψουμε όπως δεν το έχουμε κάνει ποτέ στο παρελθόν. Μπορούμε να τα καταφέρουμε. Η Ρεάλ κάνει λάθος αν νομίζει πως είναι ασφαλής και έχει ήδη προκριθεί», προειδοποίησε ο Ούλι Χένες, μάνατζερ της Μπάγερν Μονάχου. Στα θετικά της Μπάγερν συγκαταλέγεται η επιστροφή του τραυματία Στέφαν Εφενμπεργκ (έπαιξε και στον τελικό Κυπέλλου με τη Βέρντερ) στην ενεργό δράση. Από την άλλη πλευρά, η Ρεάλ έχει μεν το αβαντάζ των δύο γκολ αλλά αντιμετωπίζει πολλά αμυντικά προβλήματα. Οι Καράνκα και Σαλγκάδο είναι τιμωρημένοι και δε θα αγωνιστούν και αυτό πονοκεφαλιάζει τον Βιθέντ Ντελ Μπόσκε.

  • «Ιδρωσε» μέχρι να κάμψει την αντίσταση της ερασιτεχνικής και ευχάριστης έκπληξης του φετινού Κυπέλλου Γαλλίας Καλαί η Ναντ, αλλά τελικά κατάφερε να στεφθεί για δεύτερη συνεχόμενη χρονιά κυπελλούχος Γαλλίας. Στον τελικό του Σαββάτου ένα γκολ του Σιμπιέρσκι μετά από αμφισβητούμενο πέναλτι στο τελευταίο λεπτό της αναμέτρησης έδωσε τη νίκη στη Ναντ με 2-1 επί των αξιόμαχων ερασιτεχνών αντιπάλων της.

Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ