Παρασκευή 26 Νοέμβρη 2004
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 37
ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ
ΠΑΟ
«Τάσεις αυτοκτονίας»

Ασχημη εξέλιξη είχε για τον ΠΑΟ το ματς στο Τρόντχαϊμ

Sportidea

Ασχημη εξέλιξη είχε για τον ΠΑΟ το ματς στο Τρόντχαϊμ
Μπορεί ακόμα στον Παναθηναϊκό να μην έχουν καταλάβει πώς χάθηκε η νίκη στον αγώνα με τη Ρόζεμπουργκ, κάτι που θα του αύξανε τις ελπίδες πρόκρισης, εντούτοις μοιραία πλέον αυτό που απομένει στους «πράσινους» είναι να προσαρμοστούν στην εσωτερική πραγματικότητα.. Η δήλωση του Μιχάλη Κωνσταντίνου μετά το ματς ότι «ο Παναθηναϊκός αυτοκτόνησε στο πιο εύκολο εκτός έδρας παιχνίδι του στη φετινή διοργάνωση», είναι ενδεικτική του κλίματος που επικρατεί στην ομάδα. Μαθηματικά βέβαια οι πράσινοι είναι στο κόλπο πρόκρισης αλλά ο συνδυασμός που θέλουν και είναι νίκη δική τους επί της Αϊντχόφεν στις 7 Δεκέμβρη στο τελευταίο ευρωπαϊκό ματς με έδρα τη Λεωφόρο και μη νίκη της Αρσεναλ επί της Ρόζεμποργκ στο «Χάιμπουρι», φαντάζει εξαιρετικά δύσκολο να γίνει.

Οπως και να έχουν τα πράγματα όμως, αυτό που προέχει για το «τριφύλλι» είναι να ξεχαστεί όσο το δυνατόν γρηγορότερα το παιχνίδι στο Τροντχάιμ αφού ακολουθούν δυο αγώνες κλειδιά για το πρωτάθλημα. Πρώτος αντίπαλος ο Αρης αυτή την Κυριακή στο «Κλεάνθης Βικελίδης» και ο Ολυμπιακός το επόμενο Σάββατο στο «Καραϊσκάκη». Ο Ζντένεκ Σκάζνι έχει δύο ημέρες στη διάθεσή του για να προετοιμάσει τους παίκτες του και ελπίζει μεταξύ των επιλογών του να είναι και οι Μινχ, Παπαδόπουλος. Αμφότεροι το παλεύουν και το πιθανότερο είναι πως θα συμπεριληφθούν στην αποστολή που θ αναχωρήσει το Σάββατο για τη Θεσσαλονίκη.

Εξάλλου η επιστροφή του Παναθηναϊκού στην Αθήνα αναμένεται να σημάνει εξελίξεις και στο θέμα του γηπέδου. Αρχικά οι πράσινοι είναι υποχρεωμένοι να δηλώσουν ευρωπαϊκή έδρα για τα υπόλοιπα παιχνίδια που θα δώσει φέτος μάλλον για το Κύπελλο ΟΥΕΦΑ. Η λύση της Τούμπας προστίθεται σε αυτές που ήδη εξετάζονται από τους πράσινους (Παμπελοποννησιακό, Παγκρήτιο και Καυτατζόγλειο). Την τελική επιλογή τους, οι «πράσινοι» καλούνται να τη δηλώσουν στην ΟΥΕΦΑ μέχρι τις 5 Δεκέμβρη.


Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ