Σάββατο 4 Δεκέμβρη 2004
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 30
Επιλογές
Μουσικά «ταξίδια»

Η Ευρυδίκη και ο Δημήτρης Κοργιαλάς συνεχίζουν τις εμφανίσεις τους, κάθε Παρασκευή και Σάββατο (10 μ.μ), στο «Συρμό» (Κολωνού και Οδυσσέως 14, Μεταξουργείο, τηλ. 210-5203.661). Μαζί τους, οι «Παζλ» και η Ζίνα Αρβανιτίδη. Αύριο, στο «Συρμό», η Ελισάβετ Καρατζόλη ερμηνεύει ένα πολυσυλλεκτικό πρόγραμμα με τίτλο «Αγγελος γίνε και να 'ρθεις». Τη Δευτέρα, στη σκηνή του ανεβαίνει και πάλι ο Γιάννης Χαρούλης. Ο 23χρονος ερμηνευτής από την Κρήτη θα παρουσιάζει κάθε Δευτέρα και Τρίτη ένα πρόγραμμα - ανθολόγιο του καλού ελληνικού τραγουδιού.

  • Ο σπουδαίος δεξιοτέχνης του ηπειρώτικου κλαρίνου, ο Ναπολέων Δάμος προσφέρει ένα γοητευτικό «ταξίδι» στους «Δρόμους του κλαρίνου», σήμερα (10μμ), στην «Αλλη Οχθη» (Αρτέμωνος 9, Ν. Κόσμος, τηλ. 210-9270628). Αύριο, στον ίδιο χώρο ο όμιλος μεταναστών «Lot Kurbeti» ερμηνεύει αλβανικά πολυφωνικά τραγούδια και οργανικούς σκοπούς.
  • Η Τάνια Τσανακλίδου ξεκινά τη Δευτέρα τις εμφανίσεις της στο «Μετρό» (Γκύζη και Κάλβου 83, τηλ. 210.6439.089). Κάθε Δευτέρα και Τρίτη θα παρουσιάζει ένα πρόγραμμα που στηρίζεται στη γοητεία του απρόβλεπτου και στη διάθεση για αυτοσχεδιασμό.
  • Εργα Μπαχ, Βιβάλντι, Μότσαρτ, Χατζιδάκι, Μπιτλς κ.ά. ερμηνεύουν «Οι Κιθαριστές» υπό τη διεύθυνση του Βαγγέλη Μπουντούνη, σήμερα, στο Μέγαρο Μουσικής Αθηνών.
  • Ο τενόρος Γιώργος Φιλαδελφεύς ερμηνεύει άριες και καντσονέτες στο αποψινό του ρεσιτάλ (7.30μ.μ.), στον «Παρνασσό» (πλ. Καρύτση 8). Στο πιάνο η Βαλεντίνα Βασίλεβα.
  • Η Αλίκη Καγιαλόγλου διαβάζει και τραγουδά Παπαδιαμάντη σε μουσική Αλκη Μπαλτά, τη Δευτέρα και Τρίτη (9 μ.μ.), στο Θέατρο Τέχνης Κάρολος Κουν, στην Πλάκα.

Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ