Πέμπτη 11 Μάη 2000
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 41
Βιβλίο
Βιβλιοπαρουσιάσεις
  • Οι εκδόσεις «Κέδρος», χτες, στη «Στοά του Βιβλίου» παρουσίασαν το νέο λεύκωμα του σκιτσογράφου Στάθη «33 τραγούδια εικονογραφημένα».
  • Οι εκδόσεις «Ιωλκός» χτες στην Εταιρεία Ελλήνων Λογοτεχνών (Γενναδίου 8, 7ος όροφος) παρουσίασαν τη νέα ποιητική συλλογή της Δέσπως Καρούσου «Χειμωνιάτικο δειλινό». Μίλησε ο Γιάννης Κορίδης. Διάβασαν οι Φοίβος Ταξιάρχης και Ρένα Ρηνιώτη. Ο «Ιωλκός» επίσης χτες στο Πολιτιστικό Κέντρο Μπενετάτου στο Ψυχικό παρουσίασε το βιβλίο της Μαργαρίτας Ψαρρού- Λιατοπούλου «Ο καθρέφτης του άσχημου».
  • Οι εκδόσεις Πατάκη παρουσίασαν χτες τα βιβλία του Δημήτρη Δασκαλόπουλου «Ανισόπεδες διαβάσεις» και «Παρωδίες καβαφικών ποιημάτων 1917-1997», ενώ το Σάββατο (11.30πμ) το παιδικό βιβλίο της Αννας Κοντολέων «Ενας πλανήτης στο πλυντήριο». Εικόνες Δημήτρη Τιμπιλή. Στις 18/5 (8.30μμ) στο βιβλιοπωλείο Τσαμαντάκη (Καραολή και Δημητρίου 32, Πειραιάς) οι εκδόσεις Πατάκη θα παρουσιάσουν το βιβλίο της Μαρίας Σκιαδαρέση «Κίτρινος χρόνος».
  • Οι εκδόσεις για παιδιά «Μίνωας» το Σάββατο (12μ) στου Ελευθερουδάκη (Πανεπιστημίου 17) θα παρουσιάσει το βιβλίο της Ρένας Ρώσσα - Ζαΐρη «Το αρκουδάκι φοβόταν τους σεισμούς». Εικόνες Λήδας Βαρβουρούση. Επίσης το Σάββατο (12μ) στο βιβλιοπωλείο «Ευριπίδης στη Στοά» (Βασ. Κωνσταντίνου 11, Χαλάνδρι) θα παρουσιάσει το βιβλίο της Λέττας Βασιλείου «Μίμης ο Πατούσας».

Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ