Τετάρτη 8 Δεκέμβρη 2004
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 37
ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ
ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ
Αγώνας της χρονιάς

«Θα κυνηγήσουμε το γκολ», υποστηρίζει ο τεχνικός του Ολυμπιακού, Ντούσαν Μπάγεβιτς

ICON

«Θα κυνηγήσουμε το γκολ», υποστηρίζει ο τεχνικός του Ολυμπιακού, Ντούσαν Μπάγεβιτς
Η αποβολή του άγχους από την ψυχολογία των παικτών, αλλά και η επίτευξη ενός τέρματος που θα αυξήσει τις ελπίδες για την πραγματοποίηση του στόχου (πρόκριση) είναι - σύμφωνα με τον Μπάγεβιτς - δυο από τα βασικά που πρέπει να έχει σήμερα ο Ολυμπιακός κόντρα στη Λίβερπουλ (21.45 ΜΕΓΚΑ). Στην τελευταία αγωνιστική των ομίλων οι «ερυθρόλευκοι» αρκούνται και σε ισοπαλία στο Ανφιλντ σε αντίθεση με τη Λίβερπουλ που καίγεται για τη νίκη (και μάλιστα με δυο γκολ διαφορά) αφού μόνο έτσι θα έχει ελπίδες πρόκρισης. Παρότι όμως για την ελληνική ομάδα βολική είναι και η ισοπαλία, ο Ντούσαν Μπάγεβιτς τόνισε ότι η ομάδα του θα διεκδικήσει τη νίκη, ενώ παράλληλα χαρακτήρισε το παιχνίδι «αγώνα της χρονιάς» για τους Πειραιώτες. «Είναι το πιο δύσκολο, το πιο αποφασιστικό παιχνίδι. Θα κυνηγήσουμε το γκολ», σημείωσε ο τεχνικός του Ολυμπιακού.

Στα αγωνιστικά, το θέμα που «καίει» τον προπονητή του Ολυμπιακού δεν είναι άλλο από το εάν θα μπορέσει να δώσει το «παρών» στον πιο καθοριστικό αγώνα ο Γκαμπριέλ Σούρερ, που συμπεριλήφθηκε τελικά στην αποστολή αλλά, όπως όλα δείχνουν, η συμμετοχή του θα κριθεί την τελευταία στιγμή. Αυτό αναμενόταν να γίνει αργά χτες το απόγευμα, όταν ο Ολυμπιακός θα τελείωνε τη βραδινή προπόνηση.

  • Τα υπόλοιπα σημερινά παιχνίδια: Λα Κορούνια - Μονακό, Λεβερκούζεν - Ντιναμό Κιέβου, Ρόμα - Ρεάλ Μαδρίτης, Αγιαξ - Μπάγερν Μονάχου, Μακάμπι Τελ Αβίβ - Γιουβέντους, Φενερμπαχτσέ - Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ, Λιόν - Σπάρτα Πράγας.

Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ